Czy Paweł Weinar i Zbigniew Zakrzewski odpiszą po SASE + fotce + oczywiście liście jeśli napiszę do każdego osobno na adres klubu? I czy wogóle Arka przekazuje listy piłkarzom ?
Ostatnio niektóre osoby, które wysyłały do Arki dostały zwrot listu, mimo że adres był dobry.
Czy Paweł Weinar i Zbigniew Zakrzewski odpiszą po SASE + fotce + oczywiście liście jeśli napiszę do każdego osobno na adres klubu? I czy wogóle Arka przekazuje listy piłkarzom ?
Ostatnio niektóre osoby, które wysyłały do Arki dostały zwrot listu, mimo że adres był dobry.
alojzy napisał/a:
Ja zwrotu nie dostałem, a pisałem później, niż sytuacje o których piszesz (z tymże odpowiedzi też nie dostałem ).
Ja psiałem pod koniec wakacji i odpowiedzi również nie dostałem.
Z tego co mi wiadomo Arka listów nie przekazuje. przynajmniej nie przekazywała jeszcze w lutym/marcu tego roku może się coś zmieniło, choć wątpię.
A i się zmieniło Ja dostałem odpowiedzi od 4 z 7 piłkarzy Arki, do których wysyłałem SASE + fotkę na adres klubu Więc wychodzi na to, że klub jednak listy przekazuje
PS. Odpisy otrzymałem pod koniec października br., a listy wysyłałem 6 października
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum