pisał ktoś do Stali Rzeszów albo Radomiaka ?? odpisuja ??
Jak chcesz, to mogę przesłać Ci oficjalne zdjęcia klubowe niektórych zawodników Radomiaka, i jeśli je prześlesz z prośbą o załatwienie podpisów do klubu, to problemów nie będą robić. Na innego typu pamiątki bym nie liczył. Pozdrawiam.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 15:42
Na klub z fotkami + SASE
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 7:00 pm ]
Kamil Kosowski odpisuje po liście na APÓEL Nikozja? Trzeba SASE czy wystarczy SAE, bo nie mam zbytniej możliwości skołowania znaczka cypryjskiego, a mam już jego wywołane fotki.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 17:15
Witam.
Czy Paweł Weinar i Zbigniew Zakrzewski odpiszą po SASE + fotce + oczywiście liście jeśli napiszę do każdego osobno na adres klubu? I czy wogóle Arka przekazuje listy piłkarzom ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum