_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 11:21
Dzięki za komentarze:)
W tle jest Gerrard rzucający się na kolana po strzelonym golu zrobiony w braku detali, dlatego wygląda jak jakieś górki.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
co to jest za nowa moda na robienie prac przypominających (albo inaczej) chcących przypominać te, które robią na gfxworld np. tylko oni nie robią czegoś, co ma być w przyszłości pomazane markerem, tylko prace mające na celu upiększanie forumowego profilu takiego kogoś jakąś niebanalną sygnaturką czy avatarem. jak tak dalej pójdzie zaczniecie wykonywać fotki trójwymiarowe albo z żywymi postaciami, jak w Harrym Potterze.
moje prace nadal, o ile je będę robił, będą wyglądać tak jak ta. skromnie, przejrzyście i na temat.
Ostatnio zmieniony przez Agresor Czw Lut 11, 2010 11:42, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 11:52
Ja również robię ramki w twoim stylu, tę zrobiłem na próbę, szkoda by mi było czasu na robienie 50 takich prac miesięcznie
Rękawice z tyłu bym ustawił na mniejsze krycie, bo na moje są jakby za bardzo wyraźne. Czcionka OK, choć ja bym spróbował niebieską zamiast czarną - myślę, że wyglądałoby to lepiej.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Jak się nazywa ta czcionka z vlepki po prawej stronie?
Proszę o pomoc, bardzo potrzebuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum