Rudy, jak ty robisz to takie jakby mniejsze krycie. Że w tym miejscy gdzie imię i nazwisko jest takie wyblaknięte. Taki pasek. Podoba mi się to i też chciałbym spróbować. Dasz jakąś małą instrukcję? Najlepiej do PS'a. A w jakim programie to robisz?
Robię w GIMP-ie. Zaznaczasz obszar -> Kolory -> Odcień i nasycenie, i ustawiasz tak: http://i44.tinypic.com/2lc5tue.jpg następnie OK i dodajesz później te pierdoły.
tło zwykłe białe bez sensu. ramka wygląda ohydnie, zdjęcie bez efektów. flaga bardzo psuje widok, poza tym od merytorycznej strony to mógłbyś sobie poczytać o tym kiedy stosuje się flagę z godłem. napis jest brzydki.
jaki program stosujesz?
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
A potrzebujesz robić jakieś efekty na zdjęciu? W większości przypadków pokazanych tutaj kart, dołożona jest ramka, napis, herb. Jakiś efekt na zdjęciu jest na pojedynczych sztukach i nie uważam, że te bez niego wyglądają słabo.
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 15:53
uuuu... osobiście nigdy bym takiego czegoś nie wysłał. pamiętam te efekty świetlne w gimpie i to najbardziej odstrasza. słabe, bardzo słabe. nie podoba mi się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum