Z zagranicznych to na pewno mają: PSV, Ajax, Alkmaar, Feyenoord, 99% klubów niemieckich (jesli nie wszystkie), Manchester United, Arsenal (do kupienia w sklepiku internetowym), FC Porto, Real Madryt, Barcelona, Olympique Lyon, Olympique Marseille, Aston Villa, Juventus, AC Milan, Aarhus, PSG, Austria Wiedeń, Grazer AK, Apollon Limassol... Zresztą większość klubów, która ma cierpliwość do kibiców co chwila proszących o tego typu pamiątki...
Jak mam mówić dokładnie które niemieckie to: Schalke, Bayern, Leverkusen, Hertha, Wolfsburg, Eintracht, Karlsruhe, Stuttgart, Werder, St. Pauli i wiele wiele innych (nie wiem czy jest jakiś klub który nie wydaje...)
ktos mi mowil swego czasu ze Cracovia kart nie wydaje. nie wiem jak bylo z poprzednimi sezonami ale w 07/08 wydaje - widzialem - bardzo fajne tylko ze strasznie maly format (cos takiego jak karty do gry )
Czy wiecie może jakie drugoligowe Polskie kluby mają karty z piłkarzami??Widziałem kiedyś w czyimś albumie są grafy Januszewskiego i jakiegoś piłkarza z Lechii na ich kartach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum