Nie wiem, o co ci chodzi, chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Otóż Anderlecht jest klubem z miasta Anderlecht, nie z Brukseli i nigdzie indziej, poza Polską, tak debilna nazwa jak Anderlecht Bruksela nie jest używana. A Celtic jest z Glasgow, Szachtar z Doniecka itp.
Nie wiem, o co ci chodzi, chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Otóż Anderlecht jest klubem z miasta Anderlecht, nie z Brukseli i nigdzie indziej, poza Polską, tak debilna nazwa jak Anderlecht Bruksela nie jest używana. A Celtic jest z Glasgow, Szachtar z Doniecka itp.
Haha. Zonk. Anderlecht to dzielnica Brukseli.. I tyle
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Jeżeli się nie znasz, to się nie odzywaj, bo nie masz bladego pojęcia o tym, co mówisz. Anderlecht jest belgijskim miastem, które wchodzi w zespół miejski Brukseli. Czyli tak samo, jakbyś powiedział, że Sosnowiec, Gliwice i Zabrze to dzielnice Katowic.
Przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co zapewne przeczytałeś na wikipedii. Anderlecht to przedmieścia Brukseli.
To jest aglomeracja monocentryczna, gdzie Bruksela jest głównym miastem. Tak samo jest np. w Londynie i z klubem Brentford F.C. Dlatego mówi się zawsze i wszyscy o tym wiedzą, że klub jest z Brukseli.
Po za tym nie gadaj mi tutaj o Sosnowcu itd, bo ja jestem z DG i dokładnie wiem jak to jest - zupełnie inaczej niż piszesz.
I następnym razem to Ty nie pisz, jeśli nie wiesz, bo poszukać na google i się mądrzyć to każdy umie. Nie bazuj nigdy tylko na wiedzy z internetu! Jeszcze jedne post nie na temat i będzie ost /Michael900
Haha. Zonk. Anderlecht to dzielnica Brukseli.. I tyle
otóż to... tak jak Chelsea Londyn
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
PSV ma karty i wysyłaŁO bez tych rzeczy, PSG karty też CHYBA ma, ale radzę dać choćby kopertę zwrotną, Atletico kart CHYBA nie ma i tutaj dałbym kopertę ze znaczkiem lub kuponem międzynarodowym na odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum