Wysłany: Pią Lut 12, 2010 13:18 Jak wy to robicie?
To mój pierwszy post na forum, więc witam użytkowników.Tak jak Wy,bardzo chciałbym dostawać pamiątki,autografy od znanych ludzi.Tylko jak Wy to robicie?Czy naprawdę piszecie tylko listy i ludzie/kluby Wam odpisują?Jeśli tak to miałbym kilka pytań:
1.Jakie są koszty wysłania listów za granicę/co trzeba nakleić/jaką kopertę itp.
2.Myślałem żeby listy wysyłać do bardziej znanych klubów jak np. Bayern itp. a żeby nie tracić na listy aż tak dużo pieniędzy to do tych krajowych klubów wysyłać np. e-maile.Czy dobrze kombinuje?
Z góry dzięki za pomoc.
[ Dodano: Pią Lut 12, 2010 1:22 pm ]
Chciałbym również się dowiedzieć co w takim liście/e-mailu napisać? Że jestem twoim fanem i chciałbym otrzymać pamiątki?
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 13:43 Re: Jak wy to robicie?
Tak ludzie nam odpisują.
1. ja wysyłam priorytetem i płacę 3zł za znaczek, koperta zwykła
2. po mejlu to możesz dostac jedynie jakąs przypinkę albo jakiś duperelek
Napisz za co go lubisz, itd. , napisz kilka zdań, a potem sobie poszerzaj. w temacie "Angielski", masz przykładowe zdania, więc możesz skorzystać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum