To może ktoś wie, co robi Tomasz Cebula, bo info o nim poszukuję już długi czas.
Jeśli nic na ten temat nie pisze to co może robić? Zakończył karierę i teraz sobie spokojnie życie na piłkarskiej emeryturze. Jeśli już bardzo chcesz dowiedzieć się czegoś więcej napisz do jakiego klubu w którym kiedyś grał i spytaj się o niego.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
wg mnie temat do usuniecia wiekszosc piłkarzy tak jak pisze Michael900 spokojnie zyje...niektórzy sa trenerami...niektórzy są komentatorami etc. o to wszystko mozna zapytac sie w temacie "Co chcecie wiedzieć?" to tak wg mnie
To może ktoś wie, co robi Tomasz Cebula, bo info o nim poszukuję już długi czas.
Jeśli nic na ten temat nie pisze to co może robić? Zakończył karierę i teraz sobie spokojnie życie na piłkarskiej emeryturze. Jeśli już bardzo chcesz dowiedzieć się czegoś więcej napisz do jakiego klubu w którym kiedyś grał i spytaj się o niego.
Po pierwsze - nie jest napisane, nie nie pisze. Po drugie - wiele osób, byłych piłkarzy to trenerzy np. juniorów i nigdzie o tym w Internecie nie jest napisane. Więc nie strugaj cwaniaka i wszechwiedzącego i nie odpowiadaj na każdy mój post, bo sobie tego zwyczajnie nie życzę. Po trzecie - pozdrawiam.
Ja nie mam pytań a za to mam info. Janoszka senior, popularny Ecik gra w Drama Zbrosławice i trenuje juniorów bodajże w Ruchu Chorzów, ale co do tego trenowania nie jestem pewien.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum