W tym Rossmannie dobrze wywołują, jakoś nie miałem nigdy żadnych problemów. Mi to jest w sumie wygodnie, bo takich punktów w pobliżu mam chyba 4. Nie wiem, jak to jest w innych miastach, jak i nie wiem, jak to dowożą Polecam sklep. U mnie w Gdańsku nie znalazłem nic tańszego.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie wiem, jak na razie wywołam chyba ze 3-4 zdjęcia u swojego fotografa i zobaczymy jak to będzie wyglądało. Mam nadzieję, że nie wyrzuce kasy w błoto. Jak pójdę wywołać to popytam, czy można na jakimś sztywniejszym papierze, jeżeli nie, to pobawimy się w wysłanie na zwyłkym papierze. Ja niestety mieszkam w mieście mającym 3,000 osób, to wiesz..szczerze, nie mam w czym wybierać;D
Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie doliczają do każdej ilości zdjęć (czy zamówisz 1 czy 100) opłatę za otwarcie sesji, w wysokości 3,99. Jak i u Ciebie tak jest, to wywołanie 4 fotek nie ma chyba sensu.
Też z początku chciałem do Media chodzić, ale zawsze te 10 gr mają drożej, więc zrezygnowałem
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
zamierzam wysłać list do Adriano Inter Mediolan i Cisse OL.Marsylia, co to obu klubów trzeba wysłać aby móc liczyc na odpisa , list+ foto+sae? list + foto+sae+ IRC czy co?
Wysłałem do Cisse jakiś pół roku temu i bez odpowiedzi. Wysłałem list, plakat i kopertę.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:46
Michael to masz fajnie ja w kerfurze 1 zł płace -.- Ale chyba zacznę jeździć do Media Marktu
Tak, 10x15. I nie muszę po żadnych kerfurach i mediamarktach jeździc mam obok domu prywatny zakład fotograficzny
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum