Mam pytanie czy posiada ktos adres na boisko treningowe Arsenalu Londyn , i w jaki spodsób można dostać orginalny autograf piłkarza Kononirów, bo za każdym razem wysyłając list do Arenalu dostaję książeczkę z ich historią + jezeli do piałkarza to list z podzikowaniem i karta z nadrukim i info o nim
a gdzie można nabyć taką oficjalną kartę piłkarza i za ile? Gelu myślisz że jakbym wysłał fotkę to by mogło być czy raczej lepiej oficjalną kartę piłkarza
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 16:33
mario1234 napisał/a:
a gdzie można nabyć taką oficjalną kartę piłkarza i za ile? Gelu myślisz że jakbym wysłał fotkę to by mogło być czy raczej lepiej oficjalną kartę piłkarza
Tylko oficjalna fota + SASE (przynajmniej inaczej odpisów nie widziałem). Można kupić pewnie w sklepie Arsenalu, choć w internetowym ich nie widzę.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
b) Czy oprócz fotki dajecie jakiś napis na fotce, jeżeli tak, to w jaki sposób?
c) Czy zdjęcia, które wywołujecie są na takim papierze jak zwykłe zdjęcia (takie rodzinne, przyjacielskie itd. np: z imprez)
d) Ile u Was kosztują takie zdjęcia?
a) Tak
b) Nie, ale jak co, to polecam Photoshopa.
c) Ja wywołuję fotki wysyłane jako matowe, moi rodzice wywołując jakieś zdjęcia swoje, biorą błyszczące.
d) 10x15 - 29 gr, teraz promocja, powyżej 70 sztuk, jedno za 24 gr.
Polecam http://fotouslugi.pl . Tam zamówisz zdjęcia. Jeśli masz w pobliżu Rossmanna, możesz odebrać, możesz także zamówić wysyłkę, za dodatkową opłatą.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Dzięki Mani. U nas klientka bierze 0.70 gr za zdjęcie (ostro zdziera) i raczej wątpie, żebym mógł wywołać to na jakimś innym papierze. Zaraz zobacze tą stronkę, co mi poleciłeś i policze co wyjdzie lepiej jakościowo i taniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum