Z nowych podpisów bardzo mi się podobają podpisy Obafemi Martins i Sir Bobby Charlton'a. Widzę,ze kolekcja się ciągle powiększa co pokazuje twoja wytrwałość w pisaniu. Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu!
Kolekcja bardzo ciekawa, trzeba wyróżnić super autografy Realu Madryt. Bardzo podoba mi się Kaka. Reszta też bardzo dobra, fajny Fabregas, Almunia. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
No to tak świene podpisy piłkarzy Realu, bardzo interesujące takze podpisy bramkarzy, miałeś dobry pomysł,aby zrobić oddzielny dział. Ogólnie bardzo fajna kolekcja, zapraszam do mojego albumu!
Album bardzo estetyczny, przejrzysty. Nie ma w nim dużo kombinowania z dodatkami. Bardzo ciekawy dział "Autografy bramkarzy" będę musiał o nim pomyśleć, bo gram często jako bramkarz. Wśród autografów podoba mi się Owen, Miguel Angel, Villa David, Silva David i wiele wiele innych. Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Tak, tak, oczy Was nie mylą - to znowu ja! Od ostatniej aktualizacji upłynęło już prawie pięć miesięcy, ale postanowiłem zrobić "Kambek jak DżejZi" i zaktualizować swoją galerię po raz kolejny!
Z najciekawszych autografów w przeciągu pięciu miesięcy to chyba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum