Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 18:55
Przede wszystkim fajne grafy i dużo ci doszły. Najlepsze to moim zdaniem Butragueno, Terry i Given. Świerczewski również niczego sobie. Rozwijaj kolekcje grafów Lecha, która już teraz prezentuje się okazale. Dużo obecnych piłkarzy, pisz do byłych. Z działu Lecha best Waldemar Piątek z fajną dedykacją.
Nawet spoko galeria. Radze popracować nad jej wyglądem (jakimś lepszym logo) i estetycznością skanów. A jeśli chodzi o najlepsze autografy to chyba z ligi angielskiej i byłych piłkarzy. Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu
Kolekcje masz nawet fajną. Najbardziej podobają mi się Lopez Diego, Ben Arfa, Casillas Iker, Gourcuff Yoann i Hart Joe. I tak jak już brat wspominał radziłbym popracować nad wyglądem galerii. Powodzenia w dalszym zbieraniu autografów.
Zarąbisty Pieenar miałem wysłac ale nie zdążyłem cóż teraz wyśle .Jagielka też świetny niczego sobie Diego Lopez i McGeady Aiden Super! Kolekcja Bardzo Dobra !Zapraszam do mnie
Świetne grafy,bardzo mi sie podobają pospisy z Real'u Madrid, widzę,ze regularnie przybywa odpisów, co pokazuje twoją wytrwałość w wysyłaniu. Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu!
Bardzo poukładana galeria, szczególnie w oko wpadł mi autograf Davida Beckhama(mojego idola), Ikera Casillasa, Quinterosa Henry, Tomaszewskiego Jana( lubię go za szczerość ) niemożna pominą także Fabregas'a. Kolekcja jest bardzo przejrzysta, i widać w niej jasno określone cele. Oby tak dalej
Ostatnio zmieniony przez Tentego Wto Paź 20, 2009 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Przybywa bramkarzy co mnie cieszy. Naprawdę spora miła kolekcja. Nawet sięgając do Bundesligi teoretycznie łatwej do zdobycia, zyskujesz autografy klasowych piłkarzy co mi się podoba ; ) Brawo ; )
Świetne nowe autografy ! Najbardziej podobają mi się Jan Tomaszewski, Steven Pienaar oraz P.Mijatovic a także podpisy z Bundesligi od takich klubów jak Wolfsburg i FC Koln .Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum