Poprzedni temat «» Następny temat
Najlepsza Galeria - ZGŁOSZENIA
Autor Wiadomość
mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 21:14   Najlepsza Galeria - ZGŁOSZENIA

W tym temacie możecie zgłaszać swoje galerie do konkursu ;]

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 21:21   Mani's Gallery

Mani's Gallery

http://mani.fotopic.net/

Moim profilem kolekcji są autografy osób powiązanych z piłkarską sekcją Wisły Kraków. Profil ten wybrałem niecałe 2 lata temu. Jak na razie w kolekcji Wiślaków mam 107 autografów. Galeria uzupełniana jest zawsze, gdy przyjdzie kolejny autograf. Dlaczego warto obejrzeć moją galerię? Jednym z powodów jest chyba ciekawy profil kolekcji, choć jak można się przekonać przeglądając forum, nie jest on unikalny ;] W mojej kolekcji znajdziecie wiele ciekawych okazów. Z kolekcji Wiślaków najbardziej cenię sobie autograf Jakuba Błaszcykowskiego z dedykacją . Jest on jednym z najlepszych zawodników w naszym kraju. Błyszczał w Wiśle, dzięki czemu trafił do reprezentacji Polski, a także do Borussii Dortmund. Poza nim, mam inne ciekawe autografy, takie jak podpisy Łukasza Sosina, Henryka Maculewicza czy Henryka Kasperczaka. Z podpisów innych osób, za najlepsze podpisy uznaję odpisy od Cristiano Ronaldo, Wesleya Sneijdera i Roberta Kubicy . Zapraszam do oglądania galerii, a także do brania udziału w konkursie ;]

Ostatnio zmieniony przez mani Wto Cze 23, 2009 10:52, w całości zmieniany 11 razy  

Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 21:28   

Mario Gallery

Moim profilem jest zbieranie autografów piłkarskich, tak naprawdę to chyba od samego początku mojej przygody z kolekcjonerstwem miałem obrany taki profil. ;)

Jak narazie w mojej galerii widniej wielka ilość autografów,ale przez pare ostatnich dni,miesięcy doszło do kilka ciekawych grafów, mam tu na myśli oczywiście podpisy np:

Adama Ledwonia czy Cristiano Ronaldo ,lub coś z działaczy i byłych piłkarzy to :Predrag Mijatović .

Jestem fanem Realu Madryt, tak też staram się zebrać jak najwięcej podpisów działaczy, piłkarzy i innych osób związanych z Realem Madryt, jak do tej pory mam 10 takich autografów.

Moja perełka to podpis mojego idola piłkarskiego Robinho. Bardzo cenię sobie podpisy od : Ronaldinho , Nani i ;]Juande Ramosa .

Skany w mojej galerii zapewne pozostawiają wiele do życzenia,ale w planach jest kupno skanera co automatycznie spowoduje polepszenie jakości skanów na moim fotopic'u. <faja>

Pozatym ciągle kolekcja się powiększa i poprawia jakościowo. Jak chcecie to oceniajcie i głosujcie jak nie to nie ;)

<mysz>

Pozdro ziomki ;]

Rodowity_Łomżanin 

Profil: autografy- PN, odznaki sportowe
Kolekcjoner od: grudzień 2005
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 23:47   

http://adzio.fotopic.net

Moim profilem są autografy piłkarzy .Podpisy zbieram ponad trzy lata i na chwilę obecną w kolekcji jest około tysiąca podpisów .

Koncentruję się głównie na zbieraniu autografów polskich piłkarzy, piłkarzy z Bundesligi oraz byłych zawodników .

Co do perełek to nie potrafię wymienić tych kilku które najbardziej cenię, bo wszystkie cenię jednakowo, ale można znaleźć w mojej kolekcji trochę ciekawych podpisów :)

Co do jakości skanów to nie jest ona powalająca, bo zdjęcia robię telefonem .

Zdjęcia do fotopica daję regularnie :)

Mam nadzieję że nie zajmę znów ostatniego miejsca jak to bywało poprzednio 8)

Matthew 

Kolekcjoner od: 07.2007 (z przerwami)
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 07:33   

KOLEKCJA MATTHEW'A

http://ronaldinhogallery.fotopic.net/

Moim profilem są autografy piłkarzy. Moj profil nie byl taki sam od poczatku. Najpierw zbieralem wszystko co popadnie, pozniej zaczalem zbierac autografy ze wszystkich dziedzin sportu i nie tylko, a dopiero teraz koncentruje sie na samych autografach pilkarskich. Zbieram je ok. 1,5 roku i obecnie w kolekcji mam ich ok. 400. Głównie koncentruję się na zbieraniu byłych i obecnych autografow pilkarzy/trenerow FC Barcelony, chociaz rozne inne tez kolekcjonuje.

Moje perelki to: Ronaldinho (autograf mojego idola), Leo Messi oraz Thierry Henry.

Co do galerii to fotki robie skanerem i dodaje regularnie.

Pozdrawiam

wojtasek1994 

Kolekcjoner od: Czerwiec 2007
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 08:11   

www.photos-by-wojtek.fotopic.net

Autografy kolekcjonuje od 2 lat, przez ten czas udało mi się uzbierać moim zdaniem dość sporą kolekcję. Galerię staram się aktualizować bardzo często. Co jakiś czas można znaleźć w niej nowe okazy. Głównie skupiam się na kolekcjonowaniu autografów piłkarskich. Jednakże jeśli jest okazja zbieram także inne podpisy. Perełki? Jest ich kilka. W kolekcji posiadam podpisy takich legend futbolu jak Diego Armando Maradona, Paolo Maldini, Marco Van Basten i wiele, wiele innych. Tak naprawdę to każdy autograf jest dla mnie ważny. Kolekcjonerstwo jest nieodzownym elementem mojego życia i ciężko byłoby mi się z nim rozstać.

Dzięki i Pozdrawiam ^^

piotrekg1993 

Kolekcjoner od: Lipiec 2008
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 10:37   

http://piotrekg1993.fotopic.net/

Moim profilem są autografy piłkarzy. Grafy zbieram od lipca 2009. Początkowo wysyłałem e-maile. Od stycznia wysyłam listy.

Zbieram autografy byłych oraz obecnych "gwiazd" futbolu z Ekstraklasy oraz innych lig europejskich. Bardzo cieszę się gdy uda mi się zdobyć graf jakiegoś polaka grającego za granicą.

Wg mnie perełkami są: Michel Platini, Karim Benzema, Adrey Arshavin, Wesley Sneijder, Tomasz Kuszczak, Leo Beenhakeer, Jakub Błaszcykowski, Jan Domarski, Łukasz Gieresz, Paweł Janas, Tomasz Kłos, Ciriaco Sforza, Adrian Sikora, Giovanni van Bronckhorst, Marcin Zewlakow. Jest ich 15 ale one mnie najbardziej cieszą.

Zdobyte grafy skanuje 5-letnim Lexmarkiem. Jakość nie jest powalająca, ale zła nie jest.

Skany dodaję tego samego dnia w którym otrzymałem dany autograf.

Pozdrawiam...

Poszukuję znaczków zagranicznych.
http://piotrekg1993.fotopic.net

Polecam polski lockerz:
http://www.takeagift.pl/polecam:79401

zdzichu 

Profil: Autografy Zagłębia Lubin
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:08   

Profilem mojej kolekcji są autografy osób (głównie piłkarzy i trenerów) związanych z Zagłębiem Lubin oraz Lechem Poznań. W albumie znajdują się 182 skany, wśród których znajdują się bardzo ciekawe podpisy. W mojej galerii można zobaczyć autografy m. in. Oresta Lenczyka, Henryka Czapczyka, Franciszka Smudy, Józefa Młynarczyka ale także wielu innych piłkarzy oraz trenerów (ciężko mi jest wypisać w tym miejscu więcej autografów, ponieważ bardzo cenię sobie każdy podpis mojej kolekcji). Album jest uzupełniany na bieżąco. Zapraszam do jego oglądania XD

WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Pią Cze 26, 2009 08:20, w całości zmieniany 11 razy  

ronnie10 

Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:32   

RONNIE10 AUTOGRAPHS GALLERY

http://R-Gallery.ocom.pl/

Moim profilem kolekcji są autografy związanych z piłką nożną. Na początku kolekcjonerstwa, a był to koniec czerwica 2008 roku zbierałem wszystko co popadnie. Zaś po wakacjach, na przełomie października wybrałem sobie profil i regularnie starałem się wysyłać listy do osób związanych z futbolem. W kolekcji znajduje się równe 200 podpisów piłkarskich - dwusetny autograf to otrzymany wczoraj podpis Jean-Pierre Papina. Kolekcja cały czas się powiększa. Staram się również zbierać autografy osób związanych z FC Barceloną oraz Lechem Poznań. Całkiem nieźle mi idzie, szczególnie z tą drugą drużyną. Moje perełki to: Mario Balotelli, Bobby Charlton, Paulo Ferreira, Jacek Krzynówek, Włodzimierz Lubański, Andrzej Szarmach, Radosław Matusiak, Antoni Piechniczek, śp. Sławomir Rutka, Roque Santa Cruz, Zlatko Zahović. Oczywiście wszystkie podpisy cenię jednakowo, jest jeszcze więcej "fajnych" podpisów. Zresztą, sami zobaczcie. Skany robię skanerem, mam drukarkę, skaner HP w jednym - 2 in 1, więc jakość zdjęć jest niezła. Zdjęcia do mojego fotopica dodaję regularnie. Zapraszam do głosowania na mnie. Pozdrawiam. ;)

mason 

Kolekcjoner od: 01.10.07
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:35   

http://pics-by-patryk.fotopic.net/

Moim profilem są autografy piłkarzy , oraz osób związanych z Piłką nożną .

Przedewszystkim są to autografy Wisły Kraków oraz Arsenalu .

Co jakiś czas zmieniam wygląd galerii . Myśle iż moimi Perełkami są autografy Realu Madryt na koszulce oraz autografy Arsenalu takie jak autografy Davida O'Leary ,

Robina Van Persie oraz autograf Ricardo Quaresmy

Zapraszam do odwiedzania mojej galerii .

Rudy 

Wysłany: Pią Cze 19, 2009 11:51   

http://rudy.fpic.co.uk/

Kolekcjonuję autografy od dosyć dawna. Mam aż/tylko ok. 540 autografów. Jest tam wiele ciekawych autografów i różnego rodzajów statystyk. Pod miniaturką zdjęcie znajduje się imię i nazwisko piłkarza, a także jego osiągnięcia. Są 4 działy - "Moje Autografy", "Nowe Autografy", "Autografy na wymianę" i "Manchester United FC - autografy". Najbardziej skupiam się na autografach piłkarzy byłych i zawodnikach MU. Moimi perełkami są m.in. Jimmy Armfield, Mohammed Al-Deayea, Paddy Crerand, Harry Gregg, Dino Zoff. Jestem dumy, że posiadam takową kolekcję. Estetycznie dodaje skany do albumu. Zachęcam do odwiedzania mojej galerii i liczę na głosy! ;) Pozdrawiam.

http://rudy.fpic.co.uk/

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:55   

http://www.stoper.fotopic.net

We wrześniu minie rok odkąd zacząłem zbierać autografy. Nie zawsze miałem czas i pieniądze aby listy wysyłać dlatego mam więcej niż 200 autografów (nie wiem dokładnie ile, wiem, że liczba 200 została przekroczona :) ). Od początku zbierałem po to, żeby mieć pamiątkę od moich ulubionych piłkarzy i po to wyłącznie kolekcjonuję autografy. Jedno z moich marzeń spełniło się na początku - autograf Francesco. Najbardziej zależy mi na piłkarzach AS Romy - główny profil. Niedawno (jakiś tydzień temu) wyszczególniłem w mojej kolekcji dział piłkarzy, którzy grali we Włoszech. Narazie wygląda mizernie, ale będę się starał go rozwijać. Autografy, które są godne uwagi to przede wszystkim:

Francesco Totti

Claude Makelele

John Carew

Fabio Cudicini

Klaas-Jan Huntelaar

Mateja Kezman

Jerome Rothen

Alan Shearer

Oczywiście obok tych znakomitości mogłyby się znaleźć takie sławy jak: Paul Le Guen, Fernando Morientes, Michael Owen, Robbie Keane czy Ludovic Giuly.

Zapraszam do oglądania wszystkich tych, którzy jeszcze nigdy tu nie zaglądali :) To chyba jedyny powód aby obejrzeć moją galerię :) Nie mam żadnego tła, ponieważ sądzę, że tak jest estetycznie i łatwiej się przegląda autografy. Skany są dodawane od razu po otrzymaniu przesyłki :) Najpierw wrzucam na serwer później dopiero piszę posta i zamieszczam link ;)

Zapraszam jeszcze raz ;)

22.07.1927 r.

Agresor 

Profil: Autografy.
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 13:24   

Witam.

Autografy na poważnie zbieram od nieco ponad dwóch lat. Przez ten czas zebrałem ponad 600 podpisów zawodników, zdobywając je drogą odpisów, kupna, wymian czy osobiście. Starannie wykonane skany autografów dodaję zawsze po przyjściu nowych okazów. Profilu jako tako ukształtowanego nie mam, staram się zbierać autografy piłkarzy których lubię, szanuję i którzy posiadają wspaniałe osiągnięcia. Podpisy które cenię najbardziej? Dajmy na to Gigi Buffon, Roger Milla, śp. Kazimierz Górski, śp. Albert Sing, Pedro Pauleta, Xavi. W sumie dużo tego jest, bowiem każdy autograf jest dla mnie ważny i wyjątkowy.

Dlaczego warto odwiedzać moją galerię? Gdyż jest ona warta odwiedzin o każdej porze dnia i nocy!

Z pozdrowieniami,

WUM - Wasz Ulubiony Moderator, czyli Maciej Agresor!

Is this their moment? Beckham... into Sheringham...

and Solskjær has won it!

MATI2000 

Profil: Autografy,Proporczyki
Kolekcjoner od: 2007-09-01
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 14:17   

potras.fotopic.net/

////Zajęcie, któremu poświęciłem się trwa prawie 2 lata,w tym czasie zebrałem 444 autografy :) , na samym początku zbierałem co popadnie, teraz skupiam się na zawodnikach, którzy rozegrali kilkanaście meczów w reprezentacji, z wyjątkiem piłkarzy występujących w polskiej lidze. Od kilku miesięcy podjąłem się zbieraniem grafów osób związanych z AC Milanem(31 autografów). W dalekich planach, które wiąże z moją kolekcja rozważam umieszczenie nowego działu, w którym znajdą się wyłącznie autografy piłkarzy i trenerów Chelsea Londyn.Trochę podcina mi skrzydła dyskusja na temat autentyczności autografów piłkarzy AC Milanu, ale wieże że wszystkie autografy zdobyte za pośrednictwem klubu są oryginalne.Z każdego autografu jestem dumny,ale jeśli miałbym wymienić to:

- Dino Sani

- Paolo Maldini

- Andrea Pirlo

- Diego Maradona

- Jesus Navas

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 14:24   

http://gelusgallery.fotopic.net/

Moim profilem są autografy uczestników Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Mój profil ukształtowałem ok. rok temu ze względu na fakt, że chciałem postawić na jakość, a nie na ilość. Obecnie w swojej kolekcji posiadam 299 autografów piłkarzy. Perełkami w mojej kolekcji są:

:arrow: Peter Schmeichel - rarytas w mojej kolekcji :)

:arrow: Autografy piłkarzy Beitaru Jerozolima:

-Sebastian Abreu

-Cristian Alvarez

-David Amsalem

-Derek Boateng

-Arik Benado

-Idan Tal

-Toto Tamuz

-Itzhak Shum

:arrow: Emerson Leao

Cenię sobie także autografy Josipa Skoblara, Juande Ramosa (zdobyty osobiście), Vladimira Bearę (ze względu na długi czas oczekiwania), Zito(nie wszystkim odpisuje, także ze względu na osiągnięcia). Wymieniłbym jeszcze pewnie parę (jak by się dało, to wszystkie :P ), ale nie ma sensu - po prostu wejdźcie i sami oceńcie :) .

Myślę, że galeria sama w sobie wygląda estetycznie i warto ją odwiedzić - niezłe (IMO) logo, tło w barwach FC Barcelony :P , na który wszystko jest dobrze widoczne, ważniejsze sukcesy zawodników w podpisie pod zdjęciami, skany niestety robię aparatem cyfrowym ze względu na brak skanera, ale myślę, że wychodzą nie najgorzej :) . Skasowałem także ostatnio kategorię autografów sportowców spoza piłki nożnej, bo nie cieszyła się zbyt dużą popularnością (a i przybyło 30% miejsca :O).

No, to by było na tyle ;] .

Odpowiedz do tematu