Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1282 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 20:07
Noooo, podgoniłeś Wisłę. Najlepszy z tego doborowego towarzystwa to chyba Tomasz Kulawik. Musiałeś nieźle wysilić się, żeby zdobyć tak cenny podpis, brawo, to się ceni u kolekcjonerów. Jeśli w najbliższym czasie dodasz do albumu autografy piłkarzy Villarealu to na pewno to będą podpisy sekretarek, więc lepiej ich nie wrzucaj, uprzedzam od razu, żeby potem nie było bolesnego rozgoryczenia. No i jeszcze chciałem wyrazić żal, że nie mogłem pojawić się w Krakowie na zlocie. To tyle, cześć.
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 19:01
Rząsa zebrany osobiście i Pomazun mi się bardzo podobają, świetna kolekcja.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Wrzuciłem go obróconego o 90 stopni na serwer, w fotopicu go odwróciłem i takie cudo wyszło Co dziwniejsze, miniaturka jest OK. Może się "naprawi", jak nie, wrzucę jeszcze raz.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
dupek18 [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 17:54
Nie taka zła kolekcja.
Ale przy mojej sie chowa.
Ja nawet nie wstawiam bo by mi z 5 dni i nocy zajelo.. Jak ktos chce to to pisac na PW za drobna oplata dam wam popatrzec.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1755 Skąd: Warszawa
Ogromna kolekcja piłkarzy Wisły Kraków za co duży +.Gratuluję też podpisów piłkarzy Manchesteru United,który widziałbym w swojej kolekcji.Podoba mi się banner.Życzę wytrwałości.Liczę że się zrewanżujesz
[ Dodano: Sob Lis 13, 2010 3:56 pm ]
Proponuję też wymianę linków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum