Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 19:49
Oooo mani wrócił na właściwy tor Super graf Dolhy (wart wg. allegro grubo ponad 20 zł) Jopek również to samo (mam nadzieję, że wróci niedługo do Polski), Kałużny (nikła szansa na zdobycie), Nikola (rewelacja!) i Zurawski. Super Ci ostatnio podpisy Wiślaków doszły no i w ogóle cud miód, zapraszam do mnie!
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Cze 20, 2009 10:33 am ]
Niestety, nie. Trzeba było w maju po meczu zebrać
[ Dodano: Sob Cze 20, 2009 11:04 am ]
Ja mialem to szczescie u nas, nastepnym razem jak sam bede mial okazje (oby), to bede bardziej ogarniety i dam znac . Licze na jakies ciekawe transfery.
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia, gdyż teraz mam nju dizajn. Znalazłem fajną skórkę, ale w ikonkach miała serduszka i zrezygnowałem Musiałem wybrać inną czerwoną
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Wto Cze 23, 2009 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Moze jako calość kolekcja nie zachwyca ale jak się przyjrzec autografom bylych i obecnych piłkarzy Wisły to robi wrażenie, dosyc dobrze rozbudowany profil. Zycze ci aby Wisla robila bardzo duzo transferow, bo nie bedziesz mial do kogo wysylac niedlugo gdyz wiekszosc skladu juz masz Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu
Bardzo ładny i poukładany album. Pod względem wizualnym album jest profesjonalny. W albumie świetne autografy świetnych piłkarzy między innymi: LARSSON Henrik, RONALDO Cristiano czy Jerzy Dudek. Podziwiam Twoją galerię Krakowian, gdzie jest w czym przeglądać. Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 20:25
Wiadomo, że Wisełka jest świetna, mam nadzieję, że Ci pomogę czasami powiększać kolekcję Wiślaków. Oprócz tego cieszę się, że coś ruszyło z ligowcami. Bardzo fajne podpisy zawodników Lecha. Mam nadzieję, że to już będzie tradycja i co dwa tygodnie będzie przybyło podpisów zawodników Polskiej Ekstraklasy.
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 20:03
Fajny z nowych Pasionek. Poza tym kapowy Kasperczak na tej focie co weszło promowało no i Sosin do którego wysyłam już chyba drugi rok i dalej fota leży na dnie szuflady. A i Michał Wróbel, którego miał mi ktoś załatwić (nie Ty), ale nic nie piszę.
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 14:17
Super kolekcja, polska liga i Wisła imponują.
[ Komentarz dodany przez: mani: Pią Mar 19, 2010 3:32 pm ]
A dziękuję Chociaż aż tak dobrze, to nie jest
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum