Z Wislakow najlepszy Moskal i Blaszczykowski, Sosin tez fajny ale najbardziej podoba mi sie Sneijder i Larsson.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Bardzo podobają mi się wszystkie grafy. Najbardziej ten dział... no wiesz taki najlepszy :p. Kosowski, Brasilia, Dolha, Iheanacho, Jop, Kałużny, Kosowski, Kukiełka, Kusto po prostu super. Oby tak dalej. Tam te swoje cele, spróbuj wykonać a będzie kozatzko . Powodzenia
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 22:24
Krzysiu Bukalski. Swój ziom. Doszedł ci bardzo fajny Wiślak A tak to ci powiem, że tych nowych grafów nie zauważyłem? Aha no i stałeś się posiadaczem Szczęsnego (też go mam, dzięki szymas ). Aaa no i Kuźba. Wyśmienity Chciałbym go mieć, ale na razie nie jest mi to dane. Może kiedyś Zbieraj, zbieraj Wiślaczków i pisz na gg, jak coś dojdzie
Zajrzyj do mnie (album)
Ostatnio zmieniony przez zgok Czw Cze 18, 2009 08:30, w całości zmieniany 1 raz
No i nawet u Ciebie w temacie się ruch zrobił - znak, że zacząłeś ponownie rozwijać kolekcje . BRASILIA, IHEANACHO, JOP, KAŁUŻNY, KŁOS, KOKOSZKA, i NIKOLA szczególnie fajni. Ogólnie to powodzenia i wesołych świąt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum