Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 07:23
Kolekcja coraz lepsza.Najbardziej podobają mi się autografy Arsenalu: Sagna,Walcott,Wenger itd. Życzę coraz lepszej kolekcji .Zapraszam do mnie
Pozdrowienia
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 20:09
Cześć
Zgadzam się przedmówcami, kolekcja bardzo fajna. Mi osobiście bardzo podba sie pierwsza 10 twoich autografów Maradona, Beckham.. Gratulacje
Świetna kolekcja! Wspaniałe grafy piłkarzy AC Milanu-Didy czy Maldiniego, Eto`o Samuela, Diego Forlana, Henrego czy podpis Naniego z dedykacją. Życzę Ci dalszego rozwoju kolekcji! I przy okazji- patrząc na zdjęcia to jesteś podobny do Kaki
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Gratuluję nowych autografów! Widzę, że dużo zbierasz osobiście, więc tak trzymaj
Twoja kolekcja rozwija się bardzo szybko. Bardzo podoba mi się graf Demy de Zeeuwa. Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 10:46
Spoko autografy, tylko Quaresmy brakuje
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum