No cóż zajebista kolekcja!!! chyba zbędna komentarza! Fajna kolekcja bylych i obecnych zawodniów Liverpoolu .Autograf Pele boski! Pozdro
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Zgodzę się z poprzednikiem. Oczywiście najbardziej zazdroszczę kolekcji byłych i obecnych graczy LFC (może tez kiedyś mi się uda tyle zgromadzić? ). Autograf Pele tez nie wymaga komentarza.
Pozdro.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Autografy byłych i obecnych piłkarzy LFC świetne! Podobają mi się także autografy Pelego, Harry'ego Gregg'a, Beckhama, Lawa czy też Floriana Alberta. Wygląd strony też jest bardzo ciekawy.
Świetna kolekcja, jest czego gratulować. Generalnie najbardziej podobają mi się dwie kolekcje, Liverpoolu i zdobywców Złotej Piłki. Z Wiślaków najbardziej chciałbym mieć Żurawia i Paszulewicza.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Dla mnie najlepszy jest Denis Law, bardzo rzadko spotykany graf i w dodatku z MU. Później Pele, Kopa i inni. Podobają mi się także podpisy z LFC, pierwszy raz widzę 12 Dudków na różnych kartach.
Sadzior napisał/a:
Wspaniala kolekcja, wspanialego kolekcjonera. Az milo poogladac. Jaro szacuneczek!
Dziekuje za mile opinie, mam nadzieje, ze wszystkie byly szczere .
Czarek napisał/a:
(...) z ciekawości spytam ile ich masz?
Szczerze mowiac, to zbyt dokladnie nie wiem. Prowadze spis zaledwie przez okolo rok, tych grafow, ktore od tamtej pory dostalem. Prowadzilem wczesniej przez te wszystkie lata, jednak wtedy spalil mi sie dysk i stracilem wszystkie te oraz inne dane dotyczace autografow...
paolo napisał/a:
(...) pierwszy raz widzę 12 Dudków na różnych kartach.
Nie martw sie, jakos wszyscy na to zwracaja uwage .
O kurde, teraz to mnie zaskoczyles . Mocne slowa, nie wiem czy troche nie przesadzone . A z tym rozwojem to jak najbardziej trzeba go zyczyc, ciesze sie z tego co mam, ale wciaz jest i caly czas bedzie duzo do zdobycia, to hobby nie ma dna.
Mysle, ze wiele z nas nie zdaje sobie sprawy, ze sa osoby, ktore maja o wiele lepsze kolekcje, niz wszystkie te, ktore kiedykolwiek widzielismy. Mowie tu o osobach, ktore nie prowadza w necie swoich galerii itd., autografy zbieraja od dziesiatek lat i ogolnie nie udzielaja sie w Internecie. Chcialbym kiedys obejrzec na zywo jedna z kolekcji takich kolekcjonerow. Jestem pewien, ze zrobilaby na mnie wielkie wrazenie, wieksze, niz ktorakolwiek na fotopicu. Dziekuje za zyczenia .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum