Widać ze, kolekcja się rozwija. Najbardziej podobają mi się Czapczyk, Tomasson i Rui Costa.
Aha no i grafy reprezentacji tez super.
Gratuluje i pozdrawiam.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Lut 13, 2009 14:20, w całości zmieniany 1 raz
w albumie zauważyłem jeszcze Dudka i Bergkampa które są rownie swietne jak te ktore wymieniłem w spisie. Bardzo dobrze dobrane tło.Zycze wiekszych transferow zdjęc do galerii
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1815 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 12:05
Bardzo fajny albumik najbardziej mi się podobają autografy : Dudka,Podolskiego,Luca Toniego.Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.Zapraszam do mnie
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Bardzo fajna galeria, jest czego pozazdrościć. Szczególnie podobają mi się Rossi, Banks, Makaay i Deyna. Gratuluję ci świetnej kolekcji. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum