Gratuluję ogólnie wszystkich autografów w towjej kolekcji są godne pozazdroszczenia, w tym tygodniu dostałeś także fajne grafy według mnie najlepsze z nich to : Nelinho i Łukasz Fabiański.
Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu!Zapraszam do mojego albumu!
No sporo autografów doszło Ci w tym miechu i to sporo dobrych. Najbardziej zazdroszczę i najchętniej widziałbym w swojej galerii podpisy: Gomis Bafétimbi,Alabi Rasheed i Puskás Ferenc. Powodzenia w następnym miechu!
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 19:48
No super Rudy. Wiele autografow mi sie podoba szczegolnie Puskas czy grafy Omonii.ZZnalazlo by sie jeszcze wiele ale szkoda czasu na wymienianie.Kolekcja na +.
Powodzenia dalej !
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Wiadomo, kozak kolekcja. Z Twoich grafów United, najchętniej ujrzałbym u siebie Creranda, Foulkesa, Gregga i Schmiechela. Z Polski 1974 najlepszy oczywiście Deyna. Baggio, Davids, de Boer, Ibrahimovic, Loko i Puskas najfajniejsi w pozostałych. Powodzenia dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum