bardzo fajna kolekcja, najbardziej podobają mi sie grafy Aguero, Arboledy, Dudki, Piotra Lecha, Napoleoniego, Skerli i Zieńczuka. jedyne co nie podoba mi się w twojej galerii to te zdjęcia które wywołujesz (chodzi mi o to na górze), no ale najważniejsze, że tobie się podoba i w ogóle chętnie sie linkami wymienie, jakby co na gg zapraszam
Czy nie mam prawa się pomylić?? Dziękuję za wykrycie błędu, ale nie rozumie po co każda osoba która tu napiszę musi powiązywać zamiennie jednej literki.Rozumie że to nie jest błąd jak napisanie wyrazu przez u jak powinno być ó(błędy ortograficzne). Jest to mój błąd, który rzadko mi się zdarza, ale według mnie jest to spowodowane również przedstawieniem zawodnika jako Bogucki przed media, choć nie chce tu rzucać winny na tą grupę, bo jest to ewidentnie mój błąd. Prosiłbym o nie komentowanie autografu Boguckiego bo to do niczego nie dąży.Temat jest po to aby komentować cały album i ewentualnie zaprezentować co się nie podoba, ale nie podążać tylko do jednej zawodnika. Na tym zakończmy. Trochę poplątałem, ale myślę że jest oki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum