Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:07
Mało grafów piłkarskich, ale za to mi się wszystkie podobają Totti, Scolari, Sagan, Ferguson - bardzo dobre grafy a album oceniam przeciętnie, za duże logo i nie widać podpisów pod obrazkami ja osobiście zrobiłbym kategorię `Autografy piłkarzy`, i tam wszystkie grafy piłkarskie wrzucił, bo teraz jest pomieszane piłkarsko-muzyczne itd. Zapraszam do mnie .
Ostatnio zmieniony przez ronnie10 Sob Mar 14, 2009 09:07, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:14
Zaczne może od wyglądu albumu : Baner bardzo fajny ( wcale nie za duży ) , tylko zastanawiam się po kiego grzyba tam herb Manchesteru dałeś ? Powinieneś też rozdzielić grafy piłkarzy i innych osób . Tło niestety jest zbyt jasne więc nie widać napisow pod grafami .
A jeżeli chodzi o twoją kolekcje , to podobają mi się grafy : Saganowskiego , Globisza i Scolari'ego . Popracuj nad tym a będzie lepiej , pozdROWienia !
edit :
Post numer 300 !
_________________ Nasz GÓRNIK znów będzie wielkim !
Ostatnio zmieniony przez Maciek 19G48 Sob Mar 14, 2009 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajny album. Bardzo podobają mi się grafy zawodników Manchesteru i Barcy oraz Rbinho. Życze powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu. Zapraszam do mnie Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum