Chodziło mi o autograf Kubicy,prezydenta Kaczyńskiego (ten szczególnie ważny:aktualny prezydent i osobiście go zebrałem),Nedveda i del Piero,jednak reszta jest równie cenna.
Autograf może być powszechnie znany, a zarazem może mieć dla danego kolekcjonera szczególną wartość. Takie grafy jak Di Stefano, Nedved, czy Del Piero mimo tego, iż są często spotykane, to jednak trzeba przyznać, że są bardzo cenne.
Kolekcja jak na nowicjusza fenomenalna. Ogromny szacunek za to, że nie masz tam grafów Alemanii Aachen, czym pokazujesz, że raczej grafy zdobywane masowo Cię nie interesują. Idź dalej w tym kierunku, a z pewnością zbudujesz kolekcję, która z czasem może przebijać wszystkie inne jeśli chodzi o jakość.
W grupie nowych kolekcjonerów Twój zbiór jest najlepszy. Życzę Ci wytrwałości w tym hobby i jak największych sukcesów.
Idź dalej w tym kierunku, a z pewnością zbudujesz kolekcję, która z czasem może przebijać wszystkie inne jeśli chodzi o jakość.
W grupie nowych kolekcjonerów Twój zbiór jest najlepszy. Życzę Ci wytrwałości w tym hobby i jak największych sukcesów.
Nie przesadzasz czasem? Przecież on ma ledwie 6 grafów piłkarskich.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nowik czy paolo tez są na tym etapie a kolekcje mają o niebo lepsze.
No ale to jest tylko moje zdanie, chociaż jak na kilka miesięcy zbierania wygląda to baardzo słabo.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Zbieram autografy od ferii zimowych 2009,ale zawsze wysyłam listy tradycyjne,więc trochę pieniędzy muszę wydać.Nie zarabiam jeszcze,więc wysyłam listy (w porównaniu do innych kolekcjonerów) rzadko- jeden,dwa listy tygodniowo. W dodatku na wiele listów nie dostałem odpowiedzi,mimo iż dołączyłem kopertę zwrotną czy wywołane prze zemnie zdjęcia.Poza tym jestem w ostatniej klasie gimnazjum,zbliżają się testy gimnazjalne,a w dodatku co tydzień mam spotkania przed bierzmowaniem.Dlatego tak mało mam autografów w swoich zbiorach.
PS.
Denx napisał/a:
Życzę Ci wytrwałości w tym hobby i jak największych sukcesów.
Dziękuje za życzenia i miłe słowa
Ostatnio zmieniony przez mic132 Pon Gru 28, 2009 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 10:13
mic132 napisał/a:
zbliżają się testy gimnazjalne,a w dodatku co tydzień mam spotkania przed bierzmowaniem
A tak na poważnie, zbieraj sobie tempem jakiem chcesz, ale skończcie Wy wszyscy, którzy zasłaniacie się przygotowaniami do matury, testów gimnazjalnych czy utraty dziewictwa, pierniczyć, bo jak znam życie to więcej czasu Wam zajmują właśnie takie teksty jak "w tym roku nie mam czasu na nic, bo się uczę do matury" niż rzeczywiste do niej przygotowania.
A poza tym to mi się podoba graf Wojtka Skupień.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum