Tak prawdę mówiąc nie ma co oceniać, tylko życzyć powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu i powiększania kolekcji.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 17:06
Ze wszystkich Twoich autografów najbardziej podoba mi się Zlatko Zahović.Życzę coraz lepszej kolekcji,samych owocnych autografów.Zapraszam do mnie
Pozdro
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Ostatnio zmieniony przez Sawik Nie Lip 11, 2010 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Narazie bardzo bardzo słaba i mała kolekcja, jedyny podpis warty uwagi to Mueller Gerd. Nic tylko życzyc powodzenia w dalszym kolekcjonowiu! Zapraszam do swojej galerii.
Pozdro
Masz bardzo fajną kolekcje
Moją uwagę przykuły autografy : Khalid Boulahrouz,Ivan Rakitić i Ruud Van Nistelrooy
Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu
Album fajny .Popracuj trochę nad logiem.Podobają mi się te flagi przy nazwiskach.Twoim priorytetem pewnie są autografy FC Barcelony,masz na razie 3 autografy z tej drużyny wiec i tak jest spoko.Najlepszy autograf Linekera.Liczę,że się odwdzięczysz.Pozdro
Proponuję też wymianę linków
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Sob Lis 13, 2010 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Jak na osiem miesięcy to dużo autografów. Najbardziej spodobały mi się autografy : Nuno Gomesa, Roberta Enke i Diego. Życzę Ci, by Twoja kolekcja jak najszybciej powiększała się o świetne autografy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum