Zapraszam do mojego albumu, powstał nowy dział,w którym są wszystkie moje autografy osobistości związanych z Realem Madryt, narazie widnieje tylko 11 podpisów,ale z czasem mam nadzieję,że bedzie ich przybywać.
Kolekcja nie jest powalająca, lecz niektóre autografy są ciekawe. Bardzo chciałbym mieć m. in. "gwiazdeczkę" Benzemę, który mnie dwa razy olał, Juande Ramosa, Sahy i Zico. Jakiego rozmiaru są karty, takie?
_________________ PROCHOWICE
Ostatnio zmieniony przez Rudy Sob Lip 11, 2009 00:21, w całości zmieniany 1 raz
Kolekcja taka sobie. Masz pare autografów które przykuły moją uwage, np: Cristiano Ronaldo (ktory mi nie odpisal ), Juande Ramos i chociażby Robinho. Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu
Fajna kolekcja Parę autografów z chęcią bym widział u siebie, np: Cristiano Ronaldo, Juande Ramos, Paulo Ferreira czy Juninho. Powodzenia na dalszej drodze kolekcjonerstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum