Przede wszystkim gratuluję grafu Davidsa, którego bardzo chętnie widział bym w mojej kolekcji.Gdy wszedłem w dział wymiana, mój wzrok narzucił skany kart piłkarzy City, na których na początku myślałem że są grafy i już byłem bliski napisana do ciebie PW Gdy byś był zainteresowany wymianą linków do albumów to zapraszam na gadu-gadu.
Kolekcja nie jest duża, lecz jest kilka okazów. M.in. Sidney Govou, Edgar Davids, Saha, Robinho i Zico. Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Tobie kolejnych sukcesów!
Zico i Robinho świetni, Ze Roberto z Schalke rowniez ciekawy. Pisalem do niego ale nie otrzymałem odpowiedzi.
Znalazłoby się jeszcze pewnie kilka ciekawych grafów których nie mam (a chciałbym mieć )ale te wpadły mi jakoś w oko.
Pozdrawiam.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
po pierwsze napisze, że masz błąd w nazwie działu: "My football autograph`s", powinno być autographs a po drugie, niektóre grafy z twojej kolekcji są naprawde świetne. mam tu na myśli przede wszystkim Robinho, Schustera, Naniego i Xavi'ego. mógłbyś uporządkować grafy w porządku alfabetycznym powodzenia na przyszłość życzę
Dziś od samego rana popracowałem trochę nad moim fotopicem, poprawiłem wszystkie błędy,które dostrzegłem,lub wy mi zasugerowaliście ( dziękówa za to). Wszystkie autografy są teraz poukładane w kolejności alfabetycznej, oznajmiam wszystkim że Müller to już nie Grech... , mam nadzieję,że teraz mój album będzie dużo bardziej przejrzysty i oglądanie jego bedzie sprawiało przyjemność nie trud.
Tak więc zapraszam serdecznie do oglądania mojego alubmu i liczę na komentarze, ewentualnie jakieś propozycje.
Jak ktoś zainteresowany wymianą linków to proszę pisać na GG lub PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum