No Kammas swoją kolekcją miażdży. Jeżeli dobrze pamiętam, to kiedyś był tutaj chyba pod innym nickiem, jednak nie w tym rzecz. Wszedłem tu ocenić album. To tak, nie jest jakiś mega, świetnie graficzny i w ogóle full wypas, ale konkretny i przejrzysty, co cieszy. Dużo kategorii, w każdej z nich bardzo ciekawe odpisy, zdjęcia także ładne - nic tylko brać przykład!
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1815 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 16:50
Super kolekcja,wielkie gratulacje .Dużo bardzo fajnych grafów które trudno zdobyć .Oby tak dalej.Podoba mi się Ferguson,Anatoliy Tymoshchuk i dużo innych.Życzę szybkiego powiększania się kolekcji.Zapraszam do mojego albumu.
Pozdro
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Chciałbym was zachęcić do odwiedzenia mojego albumu dużo zmian (zwłaszcza jeśli chodzi o kategorie), a także proszę o jak najwięcej komentarzy na temat strony jak i przede wszystkim kolekcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum