Po wielu trudach udało mi się dokończyć mój album autografów. Na dzień dzisiejszy są to tylko autografy osób powiązanych z piłką nożną. Pozostałe autografy dodam... za jakiś czas
Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 14:08
Najfajniejsze grafy zawodników zwiazanych z serie A, reszta dosć znana.
Taki szczegół - na Fotopicu sa limity pojemności, wiec radze zmniejszać w przyszłości zdjecia. Informacje o ilości zajętego miejsca - w prawym górnym rogu.
Podpisy fajne zwłaszcza Juve bo to mój ulubiony klub, ale jak szymas powiedział graf Ebiego zlekka zjechany, bo to nie jego podpis, przynajmniej według mnie....
Aquafresca bardzo mi sie podoba (mi nie odpisał) poza tym Giovinco, Alves, Szymanowski i Grosso super.
Pozdro.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Dzisiaj mija 14 miesięcy mojego kolekcjonowania podpisów. Nie będę również ukrywał, że to forum pomogło mi rozwiązać wiele problemów dot. mojego hobby, zatem w tym miejscu pragnę pogratulować GTW pomysu założenia tej strony. Wszystkie moje nowe i stare autografy można zobczyć pod adresem http://kamilonsphotos.fotopic.net/ . Serdecznie zapraszam do komentowania mojej kolekcji.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kamil_on Pią Lis 21, 2008 15:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum