Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 16:39
Można? Zaryzykuję. Zwracałem uwagę głównie na podpisy zawodników Górnika Zabrze, bo autografy z innych kategorii raczej mniej mnie interesują. Więc jeśli chodzi o autografy Górnika to świetna kolekcja licząca 210 sztuk, co przy moich 144 podpisach Wiślaków robi niesamowite wrażenie. Wiele unikatowych autografów na bardzo fajnych zdjęciach, jak np. Kompała. albo Hubert Kostka, albo Wałdoch. Obecnie, na pewno jest trudno Ci znaleźć podpisy Górnika, których jeszcze nie masz, ale mam nadzieję, że jakoś podołasz, a już wyjątkowa i obszerna kolekcja się powiększy. No to tyle. A, nie. Ten wygląd z Kanady troszkę gryzie się z podpisami przy niektórych skanach, no ale jak się skończą popisy w Vancouver wygląd się zmieni i będzie bardziej przejrzyście. A i jakbyś dał sobie wszystkie skany poziomie jako te ikonki przy poszczególnych profilach kolekcji to zajmowałoby to mniej miejsca i chyba fajniej by wyglądało. No to cześć.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Nie Lut 14, 2010 16:41, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 17:31
Dzięki. Wiem, że się gryzie, ale to przejściowe. Szukałem czegoś ciemnego, ale nic ciekawego nie znalazłem. A osób z Górnika których posiadam autografy jest ok. 235, bo na niektórych jest więcej niż jeden.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 15:35
Dzięki. Dla mnie obecnie nr 1 w kolekcji mojej i to zdobyty w wymianie za stosunkowo mało wartościowy autograf Erica Steele. 3 listy nic nie dały, dopiero trzeba się było wymieniać przez Hongkong.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum