Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2826 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 10:24
Ogólnie to sprawa wygląda tak, że jestem w trakcie dodawania desców (opisów). Wg nich jest posegregowane. Nazwy plików w przyszłości mają w ogóle zniknąć.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Bardzo podoba mi się twoja kolekcja, nie będę oceniał nawet większości twoich autografów, ponieważ jest ich naprawdę dużo i zajęłoby mi to sporo czasu. Zauważyłem u ciebie kilka perełek, których prawdopodobnie nikt oprócz ciebie nie posiada. Bardziej doceniam (ty zresztą też) autografy rzadko spotykane, które nadają sens tego kolekcjonerstwa i ogromnie cieszą. Czapka od Chivas jest genialna, zresztą grafy Realu Salt Lake City także. Oprócz tego podobają mi się Di Matteo, Heggem, Henchoz, Poyet. Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu i kolejnych oryginalnych (w znaczeniu wyjątkowych ) odpisów.
Świetna kolekcja, całkowicie zgadzam się z vb, jest tak dużo rarytasów,że ich wypisanie było by bardzo trudne. Cóż pozostaje jedynie pogratulować i brać przykład. Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu!
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1809 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 04:29
Rewelacyjna kolekcja,mało kto ma taką dużą kolekcję jak Ty i serdecznie Ci gratuluję.Najlepsze podpisy to : Alex Ferguson,Nani,Cruyff Johan.I oglądając Twój duży spis zęby mi wypadły... .Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu dużo sukcesów.Pozrawiam.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Ostatnio zmieniony przez Sawik Nie Maj 31, 2009 04:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 19:12
Oprócz tego, że w galerii nic ciekawego za sprawą autografów się nie dzieje, to małe, drobne, kosmetyczne, ale fajne (?) dodatki, a mianowicie:
- w sekcji "About Me" nad Flag Counterem i wigetem z jakże wspaniałej NK dodałem tzw. Waiting List. Teraz już z każdego miejsca na ziemi możesz sprawdzić na jakie odpisy czekam z niecierpliwością, wyślij tylko SMSa pod numer... prrr, zagalopowałem się trochę.
Muszę stwierdzić że bardzo podobają mi się Twoje dodatki, myślę że to świetny pomysł. Z resztą album cały jest świetny, imponujesz mi tym że mimo tak wielkiej ilości dyscyplin sportu z których zbierasz autografy to wszystko masz ładnie uporządkowane. Pozdrawiam
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 22:46
Dzisiaj znalazłem coś, co szukałem od dłuższego czasu (... a tak w zasadzie to miałem szukać, ale mi się nie chciało). To coś pozwoliło mi skompletować skany do galerii, która jest od pewnego czasu na mojej stronie, ale była niekompletna, a mianowicie:
Multi Signed (Sport) (kij wie, czy to jest znowu poprawnie stylistycznie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum