No, naprawdę dużo bardzo fajnych grafów, widać, że nie nastawiasz się tylko i wyłącznie na piłkarskie. Inne dyscypliny też bogate w perełki. Powodzenia w Nowym, 2009 roku. Pozdrawiam.
Co tu dużo pisać, kolejna wspaniała kolekcja Co miesiąc ciekawe autografy. Najbardziej mi się podobają byli piłkarze MU, sam dzięki Tobie mam kilku, do których podałeś adresy, za co wielkie dzięki!
Życzę Ci, żebyś trwał w pasji i powiększał kolekcje!
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 16:43
Cytat:
Życzę Ci, żebyś trwał w pasji i powiększał kolekcje!
Nie ma innej możliwości
Jako, że sam mam problem z zapamiętaniem adresu albumu (znaczy nie pamiętam w ogóle) to dałem mu jakiś inny, lepszy, krótszy, piękniejszy i w ogóle wypaśny adres www.gollaz.tk
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Z nowych bardzo podobają mi się grafy Juninho Pernambucano, Hugo Almeida, Dennis Bergkamp. Zresztą wszystkie super. Ja życzę powodzenia i mam takie głupkowate pytanie... Listy drukujesz czy piszesz ręcznie?;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum