_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Babel, Beckham, Traore, Torres, Bellamy, śp. Ledwoń to grafy które świadczą o tym, jak przyszalałeś w tym miesiącu gratuluję obfitych jakościowo zbiorów i powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Cóż kolekcja świtna nic dodać nic ująć, można jedynie pozazdrościć i brać wzór. Autografy takie jak Torres czy Gerrard to czysta poezja...Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu...
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 14:44
Świetne grafy i świetny album. 100% Profesjonalizmu. Wspaniałe grafy! Casillas,Torres czy Gerrard-ahh jak ja ich bym chcial miec u siebie. Wspaniała kolekcja obfitująca w wiele gwiazd jak i w grafy ciężkie do zdobycia. Najbardziej ogółem podobają mi się chyba odpisy z Anglii Za długo bym się rozpisywał,aby wymienic all co mi się podoba.
Poprostu świetna kolekcja obfitujaca w wiele cennych grafow. Na megaaaa plus.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum