_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Świetna kolekcja, świetne fotki, fajne grafy prawie wszystkie, widać, że stawiasz na jakość nie na ilość :O mam pytanie, w jaki sposób zdobyłeś grafa Benzemy No i Boski Diego w Twojej kolekcji. Zacnie, zacnie, gratuluję!
Świetna kolekcja, dużo autografów z ligi niemieckiej, a także takie perełki jak Zidane, Maradona itp. Brakuje Ci jeszcze Pele, Besta i innych . Tak jak pisałem kolekcja jest prześwietna!
[ Komentarz dodany przez: Fler: Sob Sie 23, 2008 1:05 pm ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum