_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 18:50
Super się prezentuję, szczególnie grafy na AK Borussi. Zbierz sobie Tyrałę, bo po sezonie Ci ucieknie. No i wiadomo, że Ci zazdroszczę możliwości zbierania osobiście podpisów zawodników Borussi Dortmund.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 05:34
Kolekcja super! Dużo bardzo fajnych autografów trudnych do zdobycia .Podobają mi się autografy : Aguero,Balotelli,Benitez,Benzema,Torres,Casillas.Życzę więcej takich autografów.Zapraszam do mnie
Pozdro!
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Wiesz Sawik, jak napisał w temacie Zebrane Osobiście to podejrzewam, że chyba zebrał je po meczu Ligi Europejskiej Dortmund - PSG. Fajny ten graf http://flersphotos.fotopic.net/p67797404.html . Ogólnie fajna kolekcja. Zapraszam do mnie
_________________ ,,Jeleń puścił Bąka po lewym skrzydle... "
Jacek Gmoch
Gratuluję fotopica! bardzo dużo ciekawych autografów.Według mnie pod względem wizualnym najlepszy fotopic na forum.Gratuluję osobiście zebranych autografów w Niemczech.Myślę że się odwdzięczysz.Proponuję też wymianę linków.
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Sob Lis 13, 2010 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy - FC Barcelona, uczestnicy MŚ
Kolekcjoner od: 2010-06
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 15:04
Super album, naprawdę fantastyczne autografy. Najlepszy moim zdaniem to Kevin-Prince Boateng, ale z racji tego, że to jeden z moich ulubionych piłkarzy i bardzo chciałbym mieć jego autograf. Poza tym godne odnotowania są : Iker Casillas, Cesc Fabregas, Zinedine Zidane i wiele, wiele innych ... ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum