Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1282 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 15:55
Na razie jest skromnie. Jakoś nic nie zwróciło mojej uwagi, no oprócz zdjęcia na jakim jest autograf Franciszka Smudy. Proponuję pousuwać stampy, no ale jak tam sobie chcesz.
Skromna kolekcja, narazie bez jakiś większych rewelacji. Najlepsze podpisy to według mnie Quagliarella i Alves i te bym najchętniej widział w swojej kolekcji. Zapraszam do mojego albumu, powodzenia w dlaszym kolekcjonowaniu!
Pozdro
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1282 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 22:31
A mi to się skojarzyło z Janem Zapotoką z Lecha. A Justin jest naprawdę słodziutki i pewnie nie możesz się odgonić od "lasek". Pisałem tu cztery miesiące temu(dokładnie) i od tego czasu jest lepiej.
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum