Najlepsze grafy to Frankowski, grafy Szwajcarów, Kuszczak, Olić, Piechniczek, Grafy piłkarzy Bayernu, Smuda, Wasilewski, Pyrek, bilet Polska-Czechy i na razie to tyle.
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 17:02
Bardzo fajna i duża kolekcja.Super autografy : Schober Mathias,Sionko Libor.Życzę Ci dużo wytrwałości w kolekcjonowaniu.Pozdrawiam Cię i zapraszam do mojego skromnego spisu i albumu
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Witam serdecznie wszystkich jeszcze raz!! Sorry, że nie było mnie tak długo na forum i nie odzywałem się, ale nie było mnie w Polsce. Dopiero od niedawna znowu zacząłem zbierać autografy, bo gdy mnie nie było nie miałem czasu ich zbierać. Gdy już jednak zacząłem wpadły mi takie autografy, jak: Sneijder, Sumann, Schlierenzauer, Neuner, Uhrmann, Kofler, Koch, Raich, Wilhelm, Ferry, Miller itd. Wszystko jest do zobaczenia na mojej stronie:
http://www.aumiler.fotopic.net/
Serdecznie zapraszam do oglądania i komentowania! Wszystkich chętnych do wymiany linkami proszę pisać na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum