Mi się Baia podoba... Zawodnik który odniósł wiele sukcesów na arenie międzynarodowej to świetny okaz... Choć nie mówię, że inne autografy (np. Platini) gorsze
wedlug mnie to najbardziej godne uwagi sa grafy Platiniego i Sahy, no i jeszcze moze Rommedahl. inne tez sa fajne. zycze powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu bo jak narazie to jest troche malo w porownaniu do kolekcji niektorych userow na tym forum.
Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 14:59
Zmiana oczywiście dokonana.
Aha - podziel sobie zdjęcia na dwie kategorie - na te, gdzie masz wszystkie oraz nowe grafy (tak jak na przykład u mnie :cool: ). Nie wiem jakie są twoje nowe grafy, bo stale do ciebie nie zaglądam.
Jeszcze jedno - na GG ustaw sobie, żeby pokazywało wiadomości od nieznajomych - gdy chciałem się z tobą wymienić przez GG - nie byłem w stanie napisać, dopiero tutaj na PW
Aha - podziel sobie zdjęcia na dwie kategorie - na te, gdzie masz wszystkie oraz nowe grafy (tak jak na przykład u mnie :cool: ). Nie wiem jakie są twoje nowe grafy, bo stale do ciebie nie zaglądam.
Takie coś zrobię sobie, gdy będę miał skaner na stałe. Teraz dodałem coś koło 40 zdjęć, więc to by było nie za bardzo potrzebne. Ale pomysł dobry i godny pozytywnego rozpatrzenia w przyszłości.
Cytat:
Jeszcze jedno - na GG ustaw sobie, żeby pokazywało wiadomości od nieznajomych - gdy chciałem się z tobą wymienić przez GG - nie byłem w stanie napisać, dopiero tutaj na PW
Mam i miałem tak ustawione, więc nie wiem co się stało się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum