Do powyższej listy dochodzą: Tomasz Kos na karcie Erzgebrige, Hernani na fotce oraz Michał Osiński, Juraj Dancik, Łukasz Merda, Marcin Hirsz i Łukasz Gorszkow na kartach Podbeskidzia.
Autografy na kartach klubowych:
- Kiełbowicz Tomasz
- Henk Timmer
- Andrzej Kobylański
- Marcelo Bordon
- Thomas Hitzlsperger
- Oliver Neuville
- Nikos Liberopoulos
- Zlatan Bajramović
- Rafinha
- Manuel Neuer
na "własnych" kartach
- Oliver Kahn
na zdjęciach
- Rafał Boguski
- Giuseppe Bergomi
- Marcus Hahnemann (zarezerwowany)
- Ludovic GIULY
- Aiden MCGEADY
- Paolo Ferreira
- Anderson Cueto
- Hernani
- Kevin Olimpa
- Thomas Sorensen
- Pascal Zuberbühler
No i jakby ktoś miał baaaardzo atrakcyjną ofertę, to mogę odstąpić następujące autografy
- Gigi Buffon
- Santi Cazorla
- Fabio Cannavaro
PW/GG
Dobra, nie chcieliście mojej poprzedniej oferty, to ją urozmaicę trochę. Oprócz tego co powyżej, dochodzi jedyny, niepowtarzalny, spalony innym słońcem CRISTIANO RONALDO, na fotce 10x15 w barwach REALU MADRYT! Wiecie co z tym zrobić, tzn. moje pw/gg czeka. Czekam na konkretne, przemyślane oferty ;-) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum