Autograf Pawła Brożka na oficjalnej karcie Wisły Kraków, wymienię na inny graf, zapraszam na gg: 1890955, można też pisac w temacie i na pw, skan na życzenie.
================================
Autograf Pawła Brożka na karcie Wisły Kraków, zaś Pagliuci na wywołanym zdjęciu. Skan na życzenie pisać na pw, i jeśli ktoś jest zainteresowany niech pisz od razu co ma na wymiane.
By mani: Przed chwilą był ost za nieregulaminową nazwę. I teraz kolejny ost za 2 tematy w wymianie.
Weź się puknij w głowe, za autograf który można zdobyć tylko po liście (i długim czekaniu) proponujesz mi autografy które każdy ma i można je dostać po mailu, naprawde myślisz że jestem taki naiwny i się na to zgodze??
Interesuje Cię następująca wymiana za Pawła Brożka
Ja daję graf Gyuli Grosicsa bądź Helmuta Hallera, lecz z racji, że Grosics jak i Haller byli o niebo lepsi i sławniejsi od Brożka coś mi jeszcze dorzucisz, np. 2 znaczki po 3 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum