nie ma juz Bolta, Trotter, Olssona, Despatie, Filla, Knaussa, z reszta ich juz usunalem
zarezerwowani: Lewandowski, Trałka Łukasz (przypominam że autografów tego gościa mam jeszcze kilka), Kiełbowicz, Piechniczek, Midzierski, DeLucia, Evila, Heidler, Nastula (ciagle jeszcze mam jednego), Meadows
zapraszam do wymiany. przypominam że na wymiane mam wszystkie autografy z działu Other sports oraz podwójne autografy z działu Football
[ Dodano: Pon Maj 24, 2010 8:10 pm ]
przypominam że autografy moge również tanio sprzedać
poszły już prawie wszystkie autografy ze sportów motorowych
zapraszam do wymiany. przypominam że na wymiane mam wszystkie autografy z działu Other sports (nie wszystkie jeszcze mam) oraz podwójne autografy z działu Football
przypominam że autografy moge również tanio sprzedać
Aktualizacja!
zapraszam do wymiany. przypominam że na wymiane mam wszystkie autografy z działu Other sports (oczywiście wymienię je za piłkarskie - nie koniecznie w stosunku 1 za 1. mogę dać kilka moich sportowych za piłkarski) oraz podwójne autografy z działu Football
zapraszam do wymiany, mam do zaoferowania np:
- autografy z innych sportów niż piłka nożna które można znaleźć tutaj: http://gallerytomasz.fotopic.net/c1479742.html zależy mi aby się ich pozbyć z galerii (pamiętajcie że skończyłem już kolekcjonowanie autografów spoza PN) bo już mam mało wolnego miejsca aby dodać nowe skany
-jak ktoś chce to mam również grafy piłkarskie (wszystkie podwójne z działu Football), jednakże to są nie wszystkie (troche się ich uzbierało już podczas mojego pobytu we Włoszech) ale za bardzo nie mam jak dodać bo nie mam miejsca na fotopicu więc jakby kogoś te podwójne interesowały to mogę wymienić
- tak więc jakby kogoś interesowały jakieś autografy to decydować się szybko bo tak jutro/pojutrze usuwam dział Other sports
Niestety ale nie interesuje mnie wymiana z tobą sprzedaż też nie
Pragnę zwrócić uwagę że w mojej wymianie znajdują się autografy nie żyjacych piłkarzy takich jak:
Blacklaw Adam
Erhardt Herbert
Gut Zbigniew
Kral Gustav
Proszę również o wyrozumiałość w odpowiadaniu na PW bo jednak sporo ludzi jest chętnych na wymiane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum