Do wzięcia za jakiś autograf bądź znaczek zagraniczny.
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Kwi 03, 2010 8:52 pm ]
To twój ten ulgowy ?
Nie,mani nie mój dostałem bilet od kolegi,bo swój gdzieś zapodziałem.
A tak w ogóle to nadal troche rzeczy zostaje za ktore interesują mnie autografy pilkarzy mających występy w Ekstraklasie,reprezentantów krajów oraz znaczki zagraniczne(najlepiej angielskie)
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 09:34
Aktualnie poszukuję autografów:
-reprezentantów krajów
-autografów ligowców polskich mających występy w ekstraklasie(najlepiej na starych kartach bądź fotkach-mogą też byc oczywiscie na nowych)
oraz uczestników imprez np.MŚ,ME itp.
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 18:48
Jak ktoś chce grafy kogoś z tąd(wybieram się na mecz POLSKA-NIEMCY z okazji Światowego Dnia Gdańszczan czy jakoś tak)
Niemcy:Bonhof, Eilts, Reinders, Hansi Muller, Prager, Lothar Sippel , Thorsten Guetshof,Dieter Burdenski,Thomas Von Heesen,Manfred Kaltz.Polska: Majdan, Bako, M. Motyka, Jozwiak, J. Zielinski, Z. Kaczmarek, A. Bak, Prusik, Puszkarz, Tarasiewicz, Juskowiak, Lesniak, Kucharski, Kosecki,Dziekanowski,Tomasz Wałdoch,Radosław Michalski,Andrzej Rudy,Andrzej Iwan
Niech pisze.Do dziś ew. jutro do 17 możliwosc zebrania ich w sobotę na fotce.Jeżeli ktoś chce jakiś graf niech napisze na GG/PW i wyśle dane zdjęcie.Dogadamy się
Dochodzą jeszcze 2 czyste karty Jarosława Kotasa w barwach Schalke z sezonu 1989/1990.
Po meczu POLSKA-NIEMCY(tym w Gdańsku) można liczyc na kolejną aktualizację oraz w poniedziałek gdy Lechia przyjedzie do mojej szkoły(niestety nie wiem dokładnie kto).
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Nowik Pią Maj 21, 2010 19:22, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 17:19
Dochodzi:
Miroslav Votava(RFN 5/0, Mistrz Europy z 1980 roku,gracz min.Borussi D.,Atletico Madryt czy Werderu,2-krotny Mistrz Niemiec oraz 2 krotny zdobywca Pucharu Niemiec jak i Pucharu Zdobywców Pucharów.Ponadto z Atletico zdobył Puchar Hiszpanii) http://www.peter544.fotopic.net/p65307360.html
Zapraszam do wymiany bo taki podpis dochodzi x 2(oczywiscie na AK)
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Ostatnio zmieniony przez Nowik Sro Cze 09, 2010 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Pan Fritz jest ucz.MŚ 1958 oraz 20-krotnym reprezentantem RFN.
Dochodzi i znika,bo narazie jest zarezerwowany i juz raczej nie wroci tak samo jak jeden Król i Szczęsny.
Zostały jeszcze grafy Ericha Beera,Mariusza Pawlaka,Pawła Króla(1 z 2 zostal),Frings,Fuchs,Kapsa,Rybski itp. oraz karta Jarosława Kotasa z 1989/1990 sezonu z Schalke 04.
Ostatnio zmieniony przez Nowik Pią Cze 11, 2010 18:37, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnia okazja żeby zdobyc te grafy, bo więcej już na pewno u mnie nie będzie grafów tych Panów,Pozatym wiele grafów jeszcze zostało wszystkie bez napisu rezerwacja i/lub reserved są także do wzięcia.
Ostatnio zmieniony przez Nowik Nie Cze 20, 2010 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum