Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 16:53 Wymiana z forzajuve1810
Witam!
Mam trochę rzeczy na wymianę, jednak nie jestem pewien czy cokolwiek będzie Was interesować:
Odznaki:
pozłacana odznaka miasta, 9x NOC Finlandii, Szwecja w Piłce Nożnej, England Rugby, 2x LFP, 2x NATO, NOC Danii, The Football League, 3x pozłacane PRZYPINKI miasta, NOC Luksemburga, FILA, Federacja, inna Federacja, jeszcze inna federacja.*
Terminarzyki:
Detroit Pistons: 2005/2006, 2006/2007,
Milwaukee Brewers: 2006,
Orlando Magic: 3x 2006/2007.
Autografy:
Dieter Baumann, Dennis Lamczyk, Rafael van der Vaart, Christian Mayer, Martina Schild, Emiliano Moretti, Monika Pyrek.
Karta z nadrukowanym autografem:
Markus Rosenberg.
Karty drużyn:
Szwecka Federacja w Piłce Nożnej(żeńska),
4x Szwecka Federacja w Piłce Nożnej(męska).
* Nazwę miasta federacji ujawnię, gdy dostanę konkretną propozycję.
Dla zainteresowanych mogę zrobić zdjęcia danego przedmiotu.
Mnie interesują głownie autografy i znaczki, jednak rozważę każdą propozycję.
UWAGA!
Do wymiany dochodzi proporczyk. Wymiary: 18,5cm x 18,5cm. Z boku ma niebieskie, ładne frędzelki. Na proporczyku napisana jest nazwa federacji, logo oraz "With Compliments". Dla zainteresowanych wstawię zdjęcia.
Oto zdjęcia:
Wyciąłem na środku kawałek, bo była tam piłka, którą się gra
Do wymiany dochodzi także plakat Barcelony z sezonu 2006/2007. Wielkość plakatu: A3. Pod spodem są także nadrukowane autografy wszystkich chyba zawodników.
Ostatnio zmieniony przez forzajuve1810 Pon Lip 02, 2007 18:21, w całości zmieniany 2 razy
Za proporczyk albo jakieś autografy (przede wszystkim piłkarzy), lub znaczki za 3,00zł(priorytet za granice). No w skrajnym przypadku do ceny znaczków możemy się dogadać... (Co do autografów też )
Do wymiany dochodzą:
2x karta R. Schumachera,
2x karta J. Trulliego,
5 kart zawodników Milwaukee (małych),
13 kart zawodników Club de hockey Canadien + karta maskotki (z tyłu są informacje o zawodniku + nadruk),
długopis NOC Danii,
naklejki:
Perth Glory, 10x Orlando Magic, 3x NATO, 2x Steelers, 4x Cruzeiro, 10x NY Yankees (duże), FIG, Tampa Bay, Szwecja w Piłkę Nożną, 3x NOC Finlandii (duża), Germany Handball World Championship, 2x ISSF, EAA, 5x NOC Finlandii (małe), EHF.
tatuaże:
10x Orlando Magic (1 wzór), 11x Orlando Magic (2 wzór), bloczek tatuaży Club de hockey Canadien.
NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SZKODLIWE DZIAŁANIE TATUAŻY!
magnesy: Milwaukee, NY Yankees
Do wszystkiego dochodzi pierwsza oferta + dzisiejsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum