Tak, tylko grafy :-D Napisz do mnie na gg i sie może dogadamy :-)
Dodane po 12 minutach:
DO WSZYSTKICH!!! Jeśli chodzi o zdjęcie z autografem Vincenta Kompany'ego to jest ono nadal jeszcze aktualne :-) Propozycje złożyło mi już ok 20 osób w tym kilkanaście z poza forum i jak na razie czekam na najbardziej odpowiednią ofertę :cool: Nie pisać tekstów typu tak jak idzol napisał: "Martin Stranzl za Vincenta Kompany'ego ???" skoro pewne jest że sie nie wymienie bo to było by śmieszne :-D
Aha i jeszcze jedno. Jeśli piszecie post w związku z wymianą to pisać co chcecie bo ja potem nie wiem za co sie chcecie wymienić
Dodane po 22 minutach:
Po długich rozmowach z silvertomasem nie doszliśmy do żednego układu, także nadal jest wszystko aktualne :-)
Do oferty dochodzi zdjęcie z autografem Halila Altintopa i Levana Kobiashvili :cool: ZDJĘCIE Z AUTOGRAFEM VINCENTA KOMPANY'EGO ORAZ RESZTA NADAL AKTUALNE :-)
Do oferty dochodzi zdjęcie z autografem Freddy'ego Adu :hyhy:
Oto skan:
Freddy Adu (ur. 2 czerwca 1989 w Tema, Ghana), amerykański piłkarz.
Uważany za jeden z największych talentów piłkarskich, grał od 2004 w waszyngtońskim klubie DC United. Debiutując w amerykańskiej MLS 3 kwietnia 2004 został najmłodszym zawodnikiem w historii amerykańskiego sportu. Już w dwa tygodnie później strzelił swoją pierwszą bramkę w lidze. Dobrymi występami zwrócił na siebie uwagę wielu europejskich klubów, jak m.in. Manchester United, Inter Mediolan, czy PSV Eindhoven. Wraz z drużyną DC United, trenowaną przez Piotra Nowaka zdobył Puchar MLS. Zaliczył również świetne występy w młodzieżowych reprezentacjach USA, kolejno: U-17 (do lat 17) i U-21 (do lat 21).12 grudnia 2006 roku został sprzedany do Realu Salt Lake. Na ostatnich Mistrzostwach Świata U-20 w meczu Polska - USA (1:6) zdobył 3 bramki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum