Jest podobny temat dobrze wam znany - zaufany kolekcjoner, ale tam nie wklejamy adresów - od dzisiaj robimy to tutaj. Zmieniam nazwe tematu, przyklejam (jak już mówiłem) i przenoszę do odpowiedniego działu.
Publiczne podawanie danych (adresu zamieszkania) innych osób narusza ustawę o ochronie danych osobowych. Po co wklejać całe adresy oszustów, skoro można tylko imiona i nazwiska?
Czasami jest tak, że listy dochodzą do nadawcy, nawet wtedy gdy np. poda fikcyjne nazwisko i dobry adres. Łamanie prawa może to w jakimś małym stopniu jest (przecież nie tylko u nas), ale dzięki temu ustrzeżemy się przed oszustami.
Miesiac temu wyslalem mu 2 odznaki i 3 zdjecia w ramach wymiany.Chlopak leci sobie w kulki:najpierw sciemnia ze wykasowalo mu liste gg,potem ze nie mial mojego adresu,nastepnie znow wykasowala mu sie lista a ostatnio w ogole sie nie odzywa.Czekam juz ok.miesiac na list i chyba sie nie doczekam :/
Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wiek: 18 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 248 Skąd: Pabianice
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 2:29 pm
Nie masz sie co łudzić popatrz na innych forach ile osob oszukał mnie też oszukał na 6 grafów
Trzeba mu jakis wjazd na chate zrobic i sie skonczy to cale gniewkowo to woj.kujawsko-pomorskie zdaje sie wiec ja mam za daleko ale moze kiedys przejazdem...
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji, która znajduje się tu:
Wiesz najgorsze jest to,ze kolekcjonerzy a raczej pseudokolekcjonerzy uciekaja sie do takich numerów.Teraz zamiast uczciwie powiekszac swoja kolekcje kombinuja jak tu zyskac jakas pamiatke.Zalosne ale prawdziwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum