Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Michael900
Czw Gru 04, 2008 3:30 pm
Oszuści
Autor Wiadomość
Palladino 


Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 2007-08
Wiek: 16
Dołączył: 18 Sty 2007
Posty: 821
Skąd: Żory
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 3:42 pm   Oszuści

Lista oszustów:



--------------------------------------

Krzysztof Szymański

Niemierzyńska 29b/4

71-3?? Szczecin



GG: 5687731



----------------------------------------



Arek Drulla

81-059 Gdynia



GG: 3103101



----------------------------



Jan Kornet

Chopina 14

05-550 Raszyn
_________________
http://www.lastfm.pl/user/Ziutekkk
http://ziuteksgallery.fotopic.net/
 
 
 
szymonp1992


Dołączył: 12 Sty 2007
Posty: 811
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 3:48 pm   

To może tutaj piszmy właśnie takie ogłoszenia co do nieuczciwych kolekcjonerów, bo takiego tematu dotychczas tutaj nie widziałem...
_________________
 
 
Michael900 



Wiek: 18
Dołączył: 19 Wrz 2006
Posty: 707
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 3:52 pm   

Jest podobny temat dobrze wam znany - zaufany kolekcjoner, ale tam nie wklejamy adresów - od dzisiaj robimy to tutaj. Zmieniam nazwe tematu, przyklejam (jak już mówiłem) i przenoszę do odpowiedniego działu.
 
 
Matti 


Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wiek: 18
Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 248
Skąd: Pabianice
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 5:30 pm   

Szymon Stolarski z niejakiego Gniewkowa :?:

Oszukal mnei na 6 grafow a takze 3 inne osoby z innego forum:(
 
 
 
mikrus

Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 116
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 2:25 pm   

Szymon

Wierzchosławice 58/10



zmienilem zeby nie bylo problemow.
_________________
Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
Ostatnio zmieniony przez mikrus Sob Maj 19, 2007 8:32 pm, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Mateusz 

Wiek: 17
Dołączył: 02 Lut 2007
Posty: 492
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 3:50 pm   

Publiczne podawanie danych (adresu zamieszkania) innych osób narusza ustawę o ochronie danych osobowych. Po co wklejać całe adresy oszustów, skoro można tylko imiona i nazwiska?
 
 
Michael900 



Wiek: 18
Dołączył: 19 Wrz 2006
Posty: 707
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 4:12 pm   

Czasami jest tak, że listy dochodzą do nadawcy, nawet wtedy gdy np. poda fikcyjne nazwisko i dobry adres. Łamanie prawa może to w jakimś małym stopniu jest (przecież nie tylko u nas), ale dzięki temu ustrzeżemy się przed oszustami.
 
 
Arczi

Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 12:22 am   

Odnosnie tego Szymona S.

Miesiac temu wyslalem mu 2 odznaki i 3 zdjecia w ramach wymiany.Chlopak leci sobie w kulki:najpierw sciemnia ze wykasowalo mu liste gg,potem ze nie mial mojego adresu,nastepnie znow wykasowala mu sie lista a ostatnio w ogole sie nie odzywa.Czekam juz ok.miesiac na list i chyba sie nie doczekam :/
 
 
Matti 


Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wiek: 18
Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 248
Skąd: Pabianice
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 2:29 pm   

Nie masz sie co łudzić popatrz na innych forach ile osob oszukał mnie też oszukał na 6 grafów :(



Trzeba mu jakis wjazd na chate zrobic i sie skonczy to cale gniewkowo to woj.kujawsko-pomorskie zdaje sie wiec ja mam za daleko ale moze kiedys przejazdem...
_________________
Zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji, która znajduje się tu:

 
 
 
Arczi

Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 5:13 pm   

Wiesz najgorsze jest to,ze kolekcjonerzy a raczej pseudokolekcjonerzy uciekaja sie do takich numerów.Teraz zamiast uczciwie powiekszac swoja kolekcje kombinuja jak tu zyskac jakas pamiatke.Zalosne ale prawdziwe.
 
 
andrys

Dołączył: 19 Gru 2006
Posty: 68
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 11:52 pm   

Matti a wiesz ile on ma lat? Bp tak się składa, że ja z Bydgoszczy (woj. kuj-pom) ;-)
 
 
Jarek

Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 36
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 9:22 pm   

tez jestem z kuj-pom jak chcecie to moze moge wam pomoc - mieszkam 40 km na polnoc od Bydzi :)
 
 
mani 
;]



Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wiek: 18
Dołączył: 19 Wrz 2006
Posty: 2352
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 9:40 pm   

Uspokójcie się! Tu piszemy tylko adresy, a nie kto komu da w ryj. Bez ostrzeżeń, EOT.
_________________
PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW ;]
 
 
 
Arczi

Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 4:27 pm   

Po wielu mękach i trudach niejaki Szymon wyslal mi zdjecia.

Matti wyslalem Ci wiadomosc z nr gg Szymona.Upomnij sie o swoje pamiatki.
 
 
wojtasek1994 


Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Czerwiec 2007
Wiek: 16
Dołączył: 30 Sty 2007
Posty: 960
Skąd: Sępólno Krajeńskie
Ostrzeżeń:
 1/4/4
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 3:09 pm   

Mnie oszukało tych dwóch gości:

Vincente z forum piłka nożna

oto adres:

Damian Drabik

32-823 Szczepanow
_________________
\
Ostatnio zmieniony przez wojtasek1994 Czw Sie 09, 2007 4:16 pm, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - anime
SektorFana.plwww.HullCityAFC.info - Polski serwis kibiców The Tigers. HULL CITY POLSKA!Najlepsza multimedialna strona o piłkarskich ligach świataManchester United - źródło informacji o ManUtdPolski serwis kibiców Azzurri!Legia24h.pl

statystyka
Powered by kolekcja24.pl 2006-2010