Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 09:40
1. Żadnego PW nie dostałem, agdybym je dostał, to bym z miłą chęcią odpisał. Mam taką sytuację, że na gg nie wchodzę codziennie, bo mam ważniejsze rzeczy do roboty.
2.Gratisy sobie dorzucamy zawsze. Jeśli dobrze pamiętam, to wspominałeś coś o vlepce Ajaxu, na której mi bardzo zależało. Chyba poczta ją ukradła, bo w kopercie nic nie było, dziwne.
3.Przed wymianą, przy poprzedniej, dałeś mi jeden autograf za mało.Napisałeś, że dodasz mi go teraz.Gdy mieliśmy się wymieniać, napisałeś, że go nie masz, że na pewno go wysłałeś itp.Niestety marne tłumaczenia, podpis się odnalazł u ciebie, i dopiero przy tej wymianie i próbach wmówienia mi, że mam go ja, otrzymałem go.
Podsumowując, było pisać na PW, problemu by nie było. Napisałem ci, że wyślę w piątek, napisałeś, że nie ma sprawy, poczekasz.Wysłałem dziś.Przepraszam.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Na początku czerwca napisałem niejakiemu Akslopowi,albo jak kto woli kace(bo to jedna i ta sama osoba) wiadomość w sprawie wymiany. Ustaliliśmy,że ja wysyłam mu bilet z meczu Vfl Wolfsburg - CSKA Moskwa oraz autograf Lukasa Sinkiewicza, a on do mnie autografy Lucjana Brychczego i Tomasza Lisowskiego. Listy mieliśmy wysłać następnego dnia priorytetem.
Od tamtej pory nie otrzymałem od niego przesyłki, najpierw wmawiał mi że wysłał list i powinien dojść w najbliższym czasie, później twierdził, że ma problemy rodzinne i list wyśle dopiero w połowie lipca i tak dalej....
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
MiSzCz.U
On miał mi wysłać graf Rafaela van der Vaarta,ja mu naklejki FIFA 2010.Od 2 tygodni nie dostałem przesyłki,wysłałem więc PW,czy wysłał graf i czy naklejki dotarły. Nie dostałem odpowiedzi,choć wiadomość odebrał.
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
sam byłem zdziwiony,bo miał dużo pozytywów,ale autografu nie dostałem.Wysłałem PW (może zapomniał wysłać?) ale nie odpowiedział
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
And it makes me wonder."
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1755 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 19:21
Tez się wymieniałem z nim ostatnio.Wszystko było ok.
widać musiał zaspać,bo dzisiaj jednak dostałem graf,ale ze wczorajszą pieczątką na kopercie.
And it makes me wonder."
A ja bym nie przepraszał, bo jak piszę do kogoś czy wysłał, a już jakiś czas mija,a ten czyta wiadomość i nic nie odpisuje to także bym to tak zinterpretował
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 14:03
NIE RADZE SIĘ Z NIM WYMIENIAĆ , MIELIŚMY WYSŁAĆ AUTOGRAFY W TEN SAM DZIEŃ , A ON NIE WYSŁAŁ I UDAJE ŻE NIE MA MOICH . STRACIŁEM PRZEZ NIEGO NAJCENNIEJSZE AUTOGRAFY W SWOJEJ KOLEKCJI , NIE POLECAM ! Z CIEKAWOŚCI SPYTAŁEM GO SIĘ Z INNEGO NUMERU GG CZY SIĘ WYMIENI ZA TE SAME AUTOGRAFY , TO POWIEDZIAŁ ŻE TAK .
! ! ! O S Z U S T ! ! !
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 18:44
Rodowity_Łomżanin napisał/a:
to po co wymieniasz swoje, jak mowisz, najcenniejsze grafy ? samobojca
bo on proponował mi leprze , a poza tym tak to przekonująco powiedział , że wiesz . Następnym razem tego błędu nie popełnię . Poza tym dopiero zaczynam kolekcjonerstwo ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum