1. Żadnego PW nie dostałem, agdybym je dostał, to bym z miłą chęcią odpisał. Mam taką sytuację, że na gg nie wchodzę codziennie, bo mam ważniejsze rzeczy do roboty.
2.Gratisy sobie dorzucamy zawsze. Jeśli dobrze pamiętam, to wspominałeś coś o vlepce Ajaxu, na której mi bardzo zależało. Chyba poczta ją ukradła, bo w kopercie nic nie było, dziwne.
3.Przed wymianą, przy poprzedniej, dałeś mi jeden autograf za mało.Napisałeś, że dodasz mi go teraz.Gdy mieliśmy się wymieniać, napisałeś, że go nie masz, że na pewno go wysłałeś itp.Niestety marne tłumaczenia, podpis się odnalazł u ciebie, i dopiero przy tej wymianie i próbach wmówienia mi, że mam go ja, otrzymałem go.
Podsumowując, było pisać na PW, problemu by nie było. Napisałem ci, że wyślę w piątek, napisałeś, że nie ma sprawy, poczekasz.Wysłałem dziś.Przepraszam.
_________________ Ty idź to rozsław, jeśli jeździsz samochodem z rejestracją WR, idź to pokaż. Zmień swój stereotyp, po to tu się chodzi w dresach, by wygodniej było biegać po książki. U nas stoją na rogach i czytają Prousta, i słuchają Bacha, w waszych radiach zresztą. Radom, kraina płynąca miodem nad Mleczną.
Na początku czerwca napisałem niejakiemu Akslopowi,albo jak kto woli kace(bo to jedna i ta sama osoba) wiadomość w sprawie wymiany. Ustaliliśmy,że ja wysyłam mu bilet z meczu Vfl Wolfsburg - CSKA Moskwa oraz autograf Lukasa Sinkiewicza, a on do mnie autografy Lucjana Brychczego i Tomasza Lisowskiego. Listy mieliśmy wysłać następnego dnia priorytetem.
Od tamtej pory nie otrzymałem od niego przesyłki, najpierw wmawiał mi że wysłał list i powinien dojść w najbliższym czasie, później twierdził, że ma problemy rodzinne i list wyśle dopiero w połowie lipca i tak dalej....
MiSzCz.U
On miał mi wysłać graf Rafaela van der Vaarta,ja mu naklejki FIFA 2010.Od 2 tygodni nie dostałem przesyłki,wysłałem więc PW,czy wysłał graf i czy naklejki dotarły. Nie dostałem odpowiedzi,choć wiadomość odebrał.
A ja bym nie przepraszał, bo jak piszę do kogoś czy wysłał, a już jakiś czas mija,a ten czyta wiadomość i nic nie odpisuje to także bym to tak zinterpretował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum