a jaką masz pewność, że sobie "tak o" nie napisał 20 lat?
może tak na prawdę ma 12-13
każdy sobie może w profilu napisać ile chce
jak będzie ktoś miał napisane w profilu 186lat, to też będziesz mówił:
ma 186 lat, bo pisze w profilu
[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Lut 20, 2010 10:54 am ]
Nie ustawisz sobie w profilu takiego wieku
Pewnie gollaz też ma ze 13 lat, tylko się kamufluje.
Wróćmy do tematu.
wymienilem z nim autograf Bushido w zamian za 2 znaczki angielskie.
ja wyslalem graf mowil ze doszedl.
Minelo juz 1.5 miesiaca a znaczkow jak nie bylo tak nie ma.]
_________________ Cordon Sport Massenmord Jetzt ist Krieg ab sofort
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 16:17
Wysłałem Ci wtedy znaczki (tego samego dnia co Ty chyba) pisałes,ze nie doszły to wysłałem jeszcze raz w tym tygodniu więc piszesz,ze jeszcze nie doszły to w poniedziałek muszą być. Wymieniałem się z kilkoma userami z forum i jakos zawsze wszsystko dochodziło.
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 10:44
Dopisze kolejnego Oszusta którym jest użytkownik lefty.
Raz wymieniałem się z tym użytkownikiem bez żadnego problemu. Natomiast nasza ostatnia wymiana zostawia wiele do życzenia.
Listy z autografami mialy byc wysłane w tamten poniedziałek, co ja oczywiscie uczyniłem i na drugi dzień byly juz u lefty'ego. Podziękował i powiedział, że listu jeszcze nie wyslal i, ze wyśle w środę. Niestety nie wysłał, ani w środę, ani do końca tygodnia. Ostatni raz odezwał się w środę wieczorem, że wyśle rzekomo w czwartek i doda jakieś gratisy.Na wielokrotne pytania na gg od czwartku nie odpowiada,a listu jak nie bylo tak nie ma.
Jeżeli użytkownik lefty ureguluje wymianę ten post będzie można skasowac.
P.S. Mogę dodac zrzut rozmów na gg w sprawie wymiany i wysyłki umówionych grafów jeżeli ktoś miałby jakieś wątpliwosci.
Użytkownik lefty oszukał mnie na 4 grafach które miał wysłac, a ja straciłem 3 grafy + dodatki które otrzymał w wymianie czyli vlepki.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
W obydwu powyższych przypadkach proponuję jeszcze kilka dni poczekać a potem zaczniemy działać.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Dopisze kolejnego Oszusta którym jest użytkownik lefty.
Raz wymieniałem się z tym użytkownikiem bez żadnego problemu. Natomiast nasza ostatnia wymiana zostawia wiele do życzenia.
Listy z autografami mialy byc wysłane w tamten poniedziałek, co ja oczywiscie uczyniłem i na drugi dzień byly juz u lefty'ego. Podziękował i powiedział, że listu jeszcze nie wyslal i, ze wyśle w środę. Niestety nie wysłał, ani w środę, ani do końca tygodnia. Ostatni raz odezwał się w środę wieczorem, że wyśle rzekomo w czwartek i doda jakieś gratisy.Na wielokrotne pytania na gg od czwartku nie odpowiada,a listu jak nie bylo tak nie ma.
Jeżeli użytkownik lefty ureguluje wymianę ten post będzie można skasowac.
P.S. Mogę dodac zrzut rozmów na gg w sprawie wymiany i wysyłki umówionych grafów jeżeli ktoś miałby jakieś wątpliwosci.
Użytkownik lefty oszukał mnie na 4 grafach które miał wysłac, a ja straciłem 3 grafy + dodatki które otrzymał w wymianie czyli vlepki.
Teraz do Niemiec wyjechał chyba bo widziałem się z nim ostatnio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum