A za pierwszym razem Ty napisales zle czy jak? Po pierwsze dziwi mnie jak mozna nie zauwazyc koperty zwrotnej, a po drugie zupelny brak zainteresowania z Twojej strony, czy w ogole dostalem list. Po 3 tygodniach do Ciebie pisze a Ty z tekstem "myslalem ze juz dostales". Z tego wszystkiego co piszesz to nic sie nie trzyma kupy. Jakbys wyslal to juz bym dawno dostal.
Sportsman nie ma Internetu aktualnie z tego co się orientuje.
[ Dodano: Czw Sty 14, 2010 3:14 pm ]
A ty byś mógł wziąć pod uwagę, że nie każdy tak jak ty przychodzi sobie ze szkoły o 12 i siedzi kolejne 12 godzin przy kompie albo chodzi na pocztę. Są też inne, ważniejsze sprawy, a na twoich 7 zł nikomu nie zależy. Jeszcze zresztą pewnie poskąpiłeś na wysyłce, bo po co poleconym, lepiej zwykłym za 1.55, to się teraz nie dziw. Oczywiście po co też zadzwonić, napisać maila, dowiedzieć się o co chodzi, lepiej od razu negatyw!
Ostatnio zmieniony przez H7 Czw Sty 14, 2010 15:19, w całości zmieniany 2 razy
Tak nawiązując jeszcze do sprawy r@ i Sportsmanika.
r@ wysłał pieniążki 24.XII, czyli w wigilię. Nie ma to jak robić przelewy w święta Bożego Narodzenia, gdy banki i tak nie śmigają, ale ok . Sportsmanik wystawił użytkownikowi tegoż forum pozytywa, w którym napisał, że przesyłka zostanie wysłana po Nowym Roku. Poczta jak dobrze wiemy w Nowy Rok nie funkcjonuje i w większych przypadkach w soboty 02.01. także była zamknięta. Wniosek z tego prosty - list został wysłany 04.01.2010 najwcześniej, a jak się nie mylę, to do 14 dni idą listy zwykłe, bo domniemam, że właśnie taki został wysłany. O dziwo, r@ wystawił komentarz w dniu 14.01.2010 użytkownikowi Sportsmanik. Od 04 do 14 na pewno nie minęło 14 dni, wniosek więc jest prosty, r@ ... dokończcie sami sobie, bo mam 3 osty.
Dla osób które wchodzą czasem na forum collections.pl , wiadome jest kim jest Racibsta. Chociaż od około 4 miesięcy nie ma kontaktu z nim na tym forum, ja uważam że mnie oszukał, ponieważ tyle ile ja czekam, to R@ nie wytrzymałby już z 10 razy
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 20:45
Chyba Tobie wyjaśnił, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że kasa już w wigilię była na koncie sprzedającego. Nie mam tu zamiaru w jakikolwiek sposób bronić użytkownika ronaldinho@, tylko piszesz lekkie bzdury kwitując je kpiącym " ". A bzdur na forum jest tyle, że chyba nie są potrzebne kolejne.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum