sesolinho7,mialem sie z nim wymienci info dalem mu swoje (trefne bo go sprawdzalem) on wiedział czego od niego oczekuje w zamian a gdy mu podałem to on stwierdził zebym mu podał wiecej bo inaczej mi nei da a wiec nie radze sie komus z nim wymieniac
No to proszę podać jego adres i wystawić mu negatyw w temacie "Zaufany Kolekcjoner"
By mani: Czy to ładnie podawać fałszywe info panie punisher? To też oszustwo w pewnym sensie zasługujące na negatywa moim zdaniem
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Mowa o tym Szymonie Stolarskim wysłałem mu 3 grafy pisałem żeby wysłał mi ale on nie gość mnie wkużył to haknołem sie na jego kompa bo miałem jego ip z gg na szcześćie gość sie przestraszył i wysłał ale nie radze sie z nim wymieniać!
No to proszę podać jego adres i wystawić mu negatyw w temacie "Zaufany Kolekcjoner"
By mani: Czy to ładnie podawać fałszywe info panie punisher? To też oszustwo w pewnym sensie zasługujące na negatywa moim zdaniem
W 100% sie z toba agadzam, zaraz po tym jak by mi on podał ja podał bym mu prawdziwe gdyz ja nigdy nie oszukuje podczas wymiany co najwyzej sprawdzam a to jest róznica.A o sesolinho7 słyszałem od kogos wczesniej ze on tak robi a wiec chcialem sie przekonac czy to rzeczywiscie prawda, i jednak sie to sprawdzilo a wiec wydaje mi sie ze jego zachowanie nadaje sie aby wystawic mu negatywna opinie i nie polecac wymiany z nim
popieram - punisherxxx jest uczciwym kolekcjonerem. ja sie z nim wymienialem info - bez jakis trudnosci. a jesli chodzi o sesolinho to rowniez wymienialem sie z nim info ale szkoda gadac bo jak mu napisalem ze jego info mnie nie interesuja to mnie jeszcze na gg zablokowal, zebym nie mogl pisac do niego.
Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wiek: 19 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 254 Skąd: Pabianice
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 09:12
Dodane po 1 minutach:
mateusz77 napisał/a:
Mowa o tym Szymonie Stolarskim wysłałem mu 3 grafy pisałem żeby wysłał mi ale on nie gość mnie wkużył to haknołem sie na jego kompa bo miałem jego ip z gg na szcześćie gość sie przestraszył i wysłał ale nie radze sie z nim wymieniać!
No niestety Szumonek jzu nie jednego oszukał niektórzy chca mu sie na chate wbic wiec moze odzyskam moje 6 grafow
silverthomas to oszust sam sie zglosil zebym mu info podal, to mu podalem co dostalem a on mi zaczal podawac co jego koledzy dostawali albo ludzie z forum.
tylko naciaga
a jezeli chodzi o noego punisherxxx to chcial sie wymienic informacjami ale nie warto z nim dyskutowac poniewaz podaje info ktore 2 dni wczesniej sie pojawia na forum mysli ze nikt tego nie zauwazy
silverthomas to oszust sam sie zglosil zebym mu info podal, to mu podalem co dostalem a on mi zaczal podawac co jego koledzy dostawali albo ludzie z forum.
tylko naciaga
a jezeli chodzi o noego punisherxxx to chcial sie wymienic informacjami ale nie warto z nim dyskutowac poniewaz podaje info ktore 2 dni wczesniej sie pojawia na forum mysli ze nikt tego nie zauwazy
kolejny naciagacz
precz z oszystami
Po pierwsze na forum było to napisane ale nie było od kogo... czy masz cos z tego ze napisze DOSTAŁEM DZISIAJ 10000 GRAFÓW OD PEWNEJ FEDERACJI ?
A wymiana polega na tym ze ja Ci pisze od kogo ja odstałem a ty od kogo.
I prosze o screenshota z rozmowy z SilverThomasem
bo mogles to sobie sam napisac.
Ps. Uwagi typu oszust mozesz sobie...
Nie bede juz tu pisal ze jak Cie zablokowalem Cie na gg to sobie robiles inne numery i pisałes do mnie natretnie....
on napisal dobrze. ja sie jego tak naprawde pytalem. tylko ze najpierw podalem mu bardzo duzo info i potem chcialem zeby mi tez cos dal. on jedynie podal mi jedno swoje - wisla krakow wysyla proporczyki po mailu - koniec rozmowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum