Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 11:16 Negatywy [odwołania]
W tym temacie możecie odwoływać się publicznie od przyznanych Wam negatywnych komentarzy za wymiany z użytkownikami.
Negatywy:
matih(18 grudnia; od użytkownika kasiagdy:
Cytat:
Wymieniłam się z nim Kartą Nasriego za Graf Kubicy, a w zasadzie miałam się wymienić.
Wysłałam mu kartę a dostałam skopiowany autograf Roberta Kubicy i jeszcze ten autograf poprawił markerem aby nie podpadło ale dokładnie widać na papierze że to on poprawiał i że tylko skopiował. Jak by tego było mało jeszcze obciął kartkę z góry bo mu się do koperty nie mieściło...
kubondl(14 sierpnia 2009; od użytkownika paolo: <br>
Cytat:
Pod koniec czerwca user ten napisał do mnie PW z propozycją wymiany. Po krótkich negocjacjach dogadaliśmy się. W zamian za mojego Brehme’a i Luisa Suareza Miramontes miałem otrzymać Sinkiewicza, Niko Kovaca i Farfana, później jeszcze Pawła Brożka. Do dzisiejszego dnia podpisów się nie doczekałem.
Do 4 lipca utrzymywałem kontakt z Kubondem na gg, codziennie zapewniał że wysłał i że lada dzień powinno przyjść. Potem zniknął i nie pojawiał się ani na forum, ani nigdzie indziej. No cóż, jestem cierpliwy, więc czekałem. W sierpniu już mnie trochę to czekanie zaczęło wkurzać i postanowiłem odnaleźć Kubonda na n-k. Szybko go znalazłem i doszukałem się, że był ostatnimi czasy aktywny (szczegóły poniżej).
Po 10 dniach oczekiwania, trochę mi się to znudziło, tym bardziej, że powinienem mieć te grafy na początku lipca. Od 14 sierpnia był praktycznie codziennie dostępny na GG, więc napisałem.
Kolejne kłamstwo. Potem nie był już aktywny dosłownie nigdzie.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Sob Lut 06, 2010 22:24, w całości zmieniany 5 razy
Witam, Pan Lukasz Jasik inaczej znany jako "pulpet" od lipca 2011 roku wysyła mi autografy. Do dziś się ich nie doczekałem. Najpierw robiliśmy wymianę Emana <-> Fortune i 11 ligowców. Później otwieram kopertę patrzę, a w kopercie Kluivert i pięciu ligowców. Do dziś pulpet obiecuje mi wiele autografów: a to mi z Meksyku wyśle, to ze Spartaka, ostatnio z PSV i do dziś ani widu, ani słychu. Niestety nasze rozmowy z fejsa zapisały się od końca października...
Zapisane rozmowy z fb:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum