Wysłany: Nie Maj 20, 2007 01:30 Zbieracie coś jeszcze?
myślę, że kilku z nas może zbiera coś poza pamiątkami, ktore dostajemy po mailach i listach do roznego rodzaju teamow, sportowcow, aktorow itd.
Ja np poza tym wszystkim zbieram od czasu do czasu smycze zbieram juz od 5 lat i mam okolo 50 smyczek. ostatnio cos moja kolekcja sie nie zwieksza, ale raz na jakis czas (kilka miesiecy) sobie dokupie jakas
P.S. misko07, Ty nie zbierasz też przypadkiem breloczków do kluczy
no cos podobnego, zeby moj kolega wiedzial lepiej co ja kolekcjonuje - tego jeszcze nie bylo ale masz racje szymon, breloczki tez kolekcjonuje i mam ich troche (z 40, najrozniejszych rodzajów)...no cos podobnego pewnie twoja mama juz wszystko wie na moj temat od mojej pozdros szymon
Zbieralem kiedys karty telefoniczne, podkladki pod piwo... A teraz oprocz tych rzeczy ktore dostaję po listach i meilach, zbieram monety (ale bez duzego zapału ).
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:14
juvelove napisał/a:
zbieram smycze mam ich 21 dzis sie powienkszyla o 11 . moja najlepsz smycz to z czgawarą
Jeżeli chodzi Ci o Che Guevarę i uważasz, że jest to twoja najlepsza smycz, to jesteś idiotą i nie wiesz co ten człowiek robił. A jak wiesz, to radzę zakupić jeszcze z Leninem i Stalinem. Będzie wspaniały tercet.
Żeby znowu nie było, to zbieram jeszcze butelki po dobrych wódkach (m.in. Tequila, Ouzo, Dębowa, Marry Jane, Absolut) i kufle.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Cze 17, 2007 11:34
Ja kiedyś zbierałem monety (mam cały klaser, jedna jest z 1896r.) i znaczki Mam znaczki Górnika Zabrze jak był w Pucharze Zdobywców Pucharów, olimpijskie, itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum